Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Samsun Alaçam Spor Salonu'nda sporcu, antrenör ve velilerin katılımı ile Alaçam Yaz Spor Okulları açılışı gerçekleştirildi.

Samsun Alaçam Spor Salonu'nda gerçekleştirilen açılışa Alaçam Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener, Alaçam Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Ertürk, Halk Eğitim Müdürü Ayhan Dodur, Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muhammet Çelik, veliler, sporcular, antrenörler ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener, "Amacımız her öğrencimize en az bir spor branşında spor yaptırabilmektir, Bu amacımızı gerçekleştirmek için bugüne kadar toplam 850 öğrencimizi yaz spor okullarına kaydını gerçekleştirdik. Masa tenisi, taekwondo, jimnastik, basketbol, futbol, voleybol, güreş, satranç ve atletizm olmak üzere toplam 9 branşta yaz spor okulları açtık." dedi.

İlçe kaymakamı Sezgin Üçüncü ise sporun başarıyı artıracağını çünkü spor yapan kişilerin kötü alışkanlıklardan uzak duracağını söyledi.

Editör: TE Bilisim