AKP’nin “Yeni Anayasa” tuzağı! AKP’nin “Yeni Anayasa” tuzağı!
Başkentte bir apartmanın en üst katındaki dairede yangın çıktı. Ekiplerin kapıyı kırarak daireden çıkarttıkları şahıs, ağır yaralı halde hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 03.30 sıralarında Keçiören, Kuşcağız Mahallesi, Manavgat Sokak’taki Nur Apartmanı’nda yaşandı. Apartmanın en üst katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken dairenin içini yoğun duman kapladı. Ekiplere dairede bir kişinin bulunduğu bilgisi geldi.

Olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri dairenin kapısını kırarak içeri girdi. Yangına müdahale eden ekipler alevleri kısa sürede söndürdü. O sırada dairede bulunan Özgür Yaman (29) yoğun dumandan etkilendi. Sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi dairede içinde yaptı. Sedyeyle ambulansa götürülen yaralı Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yangın sonrası dairede hasar oluştu. Olaydan kısa süre önce Özgür Yaman’ın yakınlarıyla tartıştığı ve kendisini daireye kilitlediği iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilisim