Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubun’da karşılaşan Astana-Atletico Madrid takımları karşılaşmadan gölsüz ayrıldı.

Maçın favorisi gösterilen Atletico Madrid takımı, Astana’da eli boş ayrıldı. Tarihinde UEFA Şampiyonlar Ligi grup karşılaşmalarına katılan Astana takımı maçta disiplini elden bırakmayarak dünya devini eli boş gönderdi. Astana Arena’da 32 bin seyirci desteğinin arkasına alan Astana takımı Galatasaray’dan sonra Atletico Madrid’den de puan almasını başardı.

Deplasmanda ilk maçı 4-0 kaybetmesine rağmen Astana takımı maçın başından sonuna kadar dengeli bir oyun sergileyerek oyunu berabere bitirdi.

Astana takımı Atletico’dan aldığı bir puanla puanını 2’ye çıkardı. Bu sonuç Galatasaray’ın gruptan çıkma şansını artırdı.

Astana Teknik Direktörü Stanimir Stoilov düzenlediği basın toplantısında maç sonucundan memnun olduklarını yarından itibaren benfica maçı hazıırlıklarına başlayacaklarını söyledi.

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone ise maçın ilk yarısında etkin oynadıklarını ancak gol yollarında etkin olamadıklarını söyledi. Astana’nın fizik bakımından maça iyi hazırlandığını belirten Simeone, böyle bir sonucu beklediğini ve bir puan aldıkları içinde memnun olduğunu kaydetti.

Editör: TE Bilisim