Yunanın Türk kıyımının, İskeçe festivali ile kutlanması Yunanın Türk kıyımının, İskeçe festivali ile kutlanması
Atla global Havayolları, yurtdışı büyümesine stratejik noktalarla devam ediyor. Atlas global, Hamburg – İstanbul seferlerine 1 Temmuz’da başladı. Hamburg’dan İstanbul’a seyahat eden yolculara özel ilk uçuş kartı verildi ve lokum ikram edildi.

Atlasglobal’in Hamburg – İstanbul arası seferleri haftanın her günü Hamburg’dan 19 Eylül’e kadar geçerli olmak üzere saat 15:15’te kalkarak 19:25’te İstanbul’da olacak; İstanbul’dan ise saat 10:40’da kalkarak 13:00’de Hamburg’a varacak.
19 Eylül’den sonra ise, Atlasglobal’in Hamburg – İstanbul arası seferleri haftanın her günü Hamburg’dan saat 14:20’de kalkarak 18:30’da İstanbul’da olacak; İstanbul’dan aynı saatlerde 10:40’da kalkarak 13:00’de Hamburg’a varacak.

Uçuşların fiyatları gidiş-dönüş 147 EUR’den başlıyor. Atlasglobal ile Hamburg Fuhlsbuttel Havalimanı – İstanbul Atatürk Havalimanı arasında seyahat eden yolcular, diğer tüm Atlasglobal yurtdışı seyahatlerinde olduğu gibi, ücretsiz ikram ve Uçan Şef gibi ayrıcalıklardan da yararlanıyor.

Atlasglobal yolcuları Hamburg’dan İstanbul Atatürk Havalimanı bağlantılı olarak Adana, Antalya, Bodrum, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Trabzon, Konya, Bağdat, Bişkek, Çimkent, Doha, Erbil, Erivan, Kuveyt, Mahaçkale, Nizhnekamsk, Dubai (Sharjah), Süleymaniye, Tahran, Tiflis ve Kıbrıs’a rahatça seyahat edebilecek.


Cihan

Editör: TE Bilisim