Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
 Siyasette her siyasi parti iktidar olmak ister diye biliyorum ama mevcut siyasi partilerimizin içerisinde akp den başka iktidar olma veya iktidarda kalma çabasını diğer siyasi partilerde göremiyorum.sanki mevcut iki muhalefet partisi muhalefette kalmaktan memnunmuş gibi görmekteyim.

İktidar olmak isteyen halkına iner,millet vekillerini ve diğer siyasi organlarıyla halkın içinde olur,halkın sorunlarını dinler halkı meclise taşır,halkın içerisinde bulunan önderleri bulur çıkartır ve onlarla birlikte iktidar mücadelesi verir. bu mücadeleyi malesef akp nin haricinde hiçbir siyasi partide göremiyorum,yine malesef bu göstermiş oldukları duruş sayesinde sn.recep tayyip erdoğan ıda isteselerde istemeselerde cumhur başkanı yapmalarına vesile olacaktır.

Diğer siyasi parti genel başkanlarına baktığımda mıymıntı,sadece kusur arayan,açık bekleyen bir tarzda görmekle birlikte,projeleri olmayan,halkıyla kucaklaşamayan hatta kendi siyasi partisi içerisinde birliği ve beraberliği sağlayamayan kişiler olarak görüyorum. mevcut izlenen siyasetle hiçbir siyasi partinin cumhur başkanı adayı kazanamayacağı gibi,yakın tarihte yapılacak genel seçimlerde de yine akp nin haricinde hiçbir siyasi parti iktidar olamayacaktır.

İktidar isteyen siyasi önce halkına inecek,halkıyla birlikte olacak,köşede duran halk önderleriyle birlikte olacak ki,halkı tanısın,derdini bilsin ve halkıyla birlikte iktidar olsun. aylardır gırtlağım patladı kendi siyasi görüşüm olan siyasi partiye seslenmekten,mevcut gen.bşk.nına birebir 2 saatlik toplantıda anlatmama rağmen ne hikmetse kimse duymuyor,görmüyor diyorum ki,eğer iktidar olmak istiyorsak denize kıyısı olan 7 bölgenin 4 ünde yani 29 ilde denizcileri ve balıkçıları dinlemelisiniz,onları anlamalı ve partimize adapte etmelisiniz bu kişileri doğru hesaplayıp ona göre karar vermelisiniz,türkiye de denizcilikten ekmek yiyen 20 milyonun üzerinde kişi var,bu 20 milyonun sempatisini kazanmalısınız dememe rağmen herkez 3 maymunu oynakta ne yapalaım siz 3 maymunu oynarsanız bizde maymun terbiyecisi oluruz. hadi hayırlı iktidar hayalleriyle,bol muhalefetli günler dilerim.

Tuncay Şeker
Türkiye Deniz Ticaret Odaları Balıkçılık Beslek Komiteleri Kurucu Başkanı

Editör: TE Bilisim