Özgür Özel Yanlış Düşünüyorsunuz, Kutsal Olan Arapça Değil, Dinimizdir Özgür Özel Yanlış Düşünüyorsunuz, Kutsal Olan Arapça Değil, Dinimizdir
Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 4,5 senede 810 adet engelli rampası yaptı. Rampalarla engelliler, daha kolay ve rahat yol alabiliyor.


Gürpınar Sahili’nde rampaların yanı sıra otopark çizimleri de yapıldı.

Trafik uygulamaları devam ederken, 2009 ve 2013 arasında 29 bin 500 metrekare yaya geçidi çizildi. Engelliler için 780 metrekare otopark çizimi ve rampa uygulamasında bulunuldu. Cadde ve sokaklara 223 bin metrelik yol çizimi tamamlandı. Toplamda 810 adet engelli rampası yapıldı. Ayrıca yeni yapılan kaldırımların, engelli rampaları olacak şekilde imalatı yapılıyor.



Her kesimin refahının hedefleri olduğunu belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Engelli kardeşlerimizin sosyal hayata dönük ve barışık bir biçimde yaşamlarını devam ettirmeleri her şeyden mühim bir konudur. Çevreye uyumlu olabilmelerine ve kolaylıkla tek başlarına da olsa hayatlarını idame ettirebilmelerine imkan tanımak; o donanımı sunmak en önde giden görevlerimiz arasındadır. Biz de bunun için çalışıyor, eksikleri gidermeye gayret gösteriyoruz:” dedi.


Editör: TE Bilisim