Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Bu yıl 25. yılını dolduran ve 9 yıldır Samsung Electronics'in ana sponsorluğunda, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından gerçekleştirilen Kıtalararası Boğaziçi Yüzme Yarışları öncesinde sporcular, Makarna Günü ile enerji depoladı. Dünyaca ünlü Avustralyalı yüzücü Ian Thorpe de Makarna Günü'ne katıldı.

Bu yıl 25. Kıtalararası Boğaziçi Yarışları kapsamında Asya’dan Avrupa’ya yarışacak sporcular, yarışlardan önce enerji depolamak amacıyla TMOK ve Samsung tarafından düzenlenen Makarna Günü’ne katıldı. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) önderliğinde ve Samsung’un ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek 25. Boğaziçi Kıtalararası Yarışları öncesinde sporcuların karbonhidrat ihtiyacını karşılamak ve enerji depolamalarını sağlamak amacıyla Makarna Günü düzenlendi.

Kuruçeşme’deki Cemil Topuzlu Parkı’nda, düzenlenen Makarna Günü; dünyaca ünlü Avustralyalı yüzücü Ian Thorpe, sporcular ve ailelerinin yanı sıra, basın mensupları ev sahipliği yaptı. Jess Molho’nun sunuculuğunu üstlendiği Makarna Günü, katılımcılarla birlikte keyifli anlara sahne oldu. Samsung Electronics Türkiye Kurumsal Pazarlama Direktörü Can Emci, 9 yıldır Kıtalararası Boğaziçi Yarışları’na sponsor olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirtti. Günün sunuculuğunu üstlenen Jess Molho ise ünlü yüzücüye makarna ikram etti.

Sinan Usta ise bu yıl 25. yaşını dolduran Kıtalararası Boğaziçi Yarışlarında, 47 ülkeden 1532 sporcunun ağırlanacağını söyledi. Yüzmenin yanı sıra; kano ve kürek yarışlarının da yapılacağı Boğaziçi Kıtalararası Yarışları yarın saat 09.30’da Kanlıca’dan start alacak ve Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı’nda son bulacak.

Yarışlar Cemil Topuzlu Parkı’nda bulunan seyirci alanlarından izlenebilecek.

Editör: TE Bilisim