Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
 Atatürkçü Düşünce ve Türk Dünyası Topluluğunun düzenlediği Milli Değerleri Yaşat Konferanslarının ilki olan MHP Grup Başkanvekili İzmir Milletvekili Oktay Vural'ın katıldığı ''Çözülen ülke Türkiye'' temalı konferans 7 Ekim Pazartesi günü saat 17.30' da Sevgi Gönül Kültür Merkezinde gerçekleşmiştir.


Türk Dünyası Topluluğu, dün Koç Üniversitesi’nde Milli Değerleri Koru ve Yaşat konulu bir konferans düzenledi.
TBMM MHP Grup Başkan Vekili Sayın Oktay Vural ve MHP İstanbul İl Başkanı Sayın Abdurrahman Başkan, konferansın onur konuğu oldular.

Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Oditoryum Konferans Salonunda yapılan toplantıya, ayrıca MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Murat Kotra ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Pınar Şenyurt, Ethem Palabıyık’ın yanı sıra Öğretim görevlileri ve Üniversite öğrencileri katıldılar.

Şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından, kulüp başkanı Harun Aybars Şimşek tarafından yapılan hoş geldiniz konuşmasının ardından, kürsüye MHP Grup Başkanı Oktay Vural davet edildi.
Oktay Vural, yaptığı konuşmasında öncelikle Türk gençliğinin önemine vurgu yaptı.
Türkiye’nin mevcut iktidar tarafından açılım adı altında bölünmenin eşiğine geldiğine dikkat çeken Oktay Vural, Milliyetçi Hareket Partisinin bu bölünmeye kesinlikle izin vermeyeceğini vurguladı.

Milli değerlere ve Türk dünyasına da değindiği konuşmasının sonunda, öğrencilerin sorularını cevapladı.
Öğrenciler ve Öğretim Üyeleri ile topluca çekilen hatıra fotoğrafının ardından konferans sona erdi.

Haber:
Harun Aybars Şimşek

Editör: TE Bilisim