Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 12 Eylül darbe yasalarını olduğu gibi ve daha fazlasını uygulayan hükümetin, bu yöndeki tutumu temelsizdir, yersizdir. ''Tek adam'' yönetimini getirmek ve Özerklik uygulamasına yol açma hedefini, allayıp pullayıp millete yutturma hesaplarına karşı Türk Milleti uyanık olmalıdır. Bu projenin arkasında BOP uygulamaları ve ülkemizin bölünmeye adım adım gidilmesi hedefi vardır.


TBMM sinde yat yat,kalk kalk ve el kaldır askerleri çoğunluktadır.Yasama organı bugün vesayet altındadır. Kuvvetler ayrılığı bahane edilerek, Başkanlık sistemi Türk Milletine dayatılmaktadır.



Seçimde AKP ye tek başına iktidar verin, şehitler gelmesin deyip,algı operasyonu yapıldı. Ancak ne hazindir ki, seçim olduğundan beri her gün 2-3-4-5 er tane şehit geliyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ülkenin bir bölümü yanıyor, ülkemiz bölünme ile karşı karşıya kalmış durumunda kimsenin umurunda değil.



İşçiye, memura, emekliye yapılan komik zamlar, bir kalemde her ürüne yapılan %25-30'luk zamlarla daha ele geçmeden geri alındı. Türk Halkının yaşaması iyice zora sokuldu.                                                                                           Ülkede dilenci sayısı kat kat arttı. Elektrik, doğal gaz, yollar, köprüler, onlarca vergi, mutfağa girecek ne varsa kat be kat zamlandı. AKP'li olmayanların iş bulması tamamen imkânsız. Güneydoğumuz kan revan içinde.Hırsızlık,soygun,gasp ve ne kadar melanet varsa bugün ülkemizde her gün cereyan ediyor.



Vatandaş hala algı operasyonlarını yutuyor. Adam sefilleri oynuyor,hala soygunları,haksızlıkları,yandaşlıkları görüyor,görmemezliğe veriyor. Bu millet uyanmak istemiyor. Sokaklarda insanların suratları asık, gülmeyen  adamlar    diyarı  olmuşçasına  insanlar  yaşamaya alışmışlar artık! Zengin daha zengin, fakir daha fakir, yandaşa iş ve aş, felsefesi her daim yürürlükte. Sustukça sıra geldi ve gelmeye devam ediyor! Tüm bu olumsuzluklar içerisinde her gün  ''başkanlık sistemi ''ile birileri yatıp kalkıyor.



Ülkede zaten parlamenter sistem varken bile tek kişinin hakimiyeti   her gün  ağırlığını  hissettirirken,Cumhuriyetin  temelleri   hızla  sarsılıyor. Ülkemizde bugün yığınlarca mesele varken, her gün onca insan ölürken, yüzlerce insan Güneydoğudaki il ve ilçelerden, köylerden göç ederken ,derdimiz başkanlık sistemi mi olmalı?Türk halkı bu konularda tamamen bilgisiz, ne yapılmak istendiği açık açık bu millete anlatılmalıdır.



Türkiye'nin bugün içerisinde bulunduğu şartları dikkate aldığımız da, yapılacak çok önemli işler varken , başkanlık sistemi konusunu tartışmanın lüks olduğunu söylemek durumundayız.Hakimiyet  kayıtsız  şartsız milletin olmalı, görüşü   bu ülkede  çağa  uydurularak, daha da ileri  taşınmalıdır.Hiç  bilmediğimiz  bir sistemi  bu  millete  dayatmanın anlamı  yoktur.

Cevat NAS

Editör: TE Bilisim