Erdoğan 12 gün Ankara'da olmayacak. 16 Mayıs'taki ABD Başkanı Barack Obama ile yaptığı görüşmenin ardından 5 günlük ABD ziyaretini tamamlayarak yurda dönen Başbakan Erdoğan'ı yine bir izin bekliyor.

Önümüzdeki günlerde Erdoğan hem yurt içi hem de yurt dışında birçok temas gerçekleştirecek. Bu nedenle Başbakan Erdoğan'ın 12 gün boyunca Ankara'da olmayacağı belirtiliyor.

Sadettin Tantan, Türkiye’nin gündemi Anayasa değişikliği değil acil çözüm bekleyen sorunlardır Sadettin Tantan, Türkiye’nin gündemi Anayasa değişikliği değil acil çözüm bekleyen sorunlardır

Başbakanlık'tan yapılan bilgilendirmeye göre, 29 Mayıs'ta İstanbul'a geçecek olan Erdoğan'ın, 10 Haziran'a kadar Ankara'da herhangi bir resmi teması bulunmuyor. Bugün TBMM'de düzenlenecek olan AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşması beklenen Başbakan Erdoğan, grup toplantısının ardından Başbakanlık Resmi Konut'ta Libya ve Tunuslu konuklarını kabul edecek.

Ardından, İstanbul'a geçecek olan Başbakan Erdoğan, Kuzey Afrika seyahatine çıkacağı 3 Haziran'a kadar İstanbul'da olacak. Başbakan Erdoğan, İstanbul'da çeşitli açılış ve toplantılara iştirak edecek ve Dolmabahçe'deki ofisinde de bazı kabulleri olacak.

Başbakan Erdoğan, 3 Haziran'da da Fas, Cezayir ve Tunus'u kapsayan bir seyahate çıkacak. 6 Haziran'da İstanbul'a dönecek olan Erdoğan, 10 Haziran'a kadar yine İstanbul'da kalacak. Erdoğan'ın Ankara'ya dönüşü ise 10 Haziran'da öngörülüyor.

Editör: TE Bilisim