Yükselen Milliyetçilik Niçin Aynı Oranda Siyasi Temsile Yansımıyor? Yükselen Milliyetçilik Niçin Aynı Oranda Siyasi Temsile Yansımıyor?
Esenyurt'ta bir boya imalathanesinde yangın çıktı. Yangında müdahale için çok sayıda itfaiye aracı gönderildi. Yangında iş yeri kullanılamaz hale gelen can kaybı yaşanmadı.

Akçaburgaz Mahallesi Alkop Sanayi Sitesi 20. Sokakta bulunan bir boya imalathanesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangının tüm iş yerini sarmasıyla birlikte bir patlama meydana geldi. Patlamada işyerinin demir kapısı yerinden koparak sokakta bulunan bir aracın üzerine devrilirken çatısı çöktü. Güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çok sayıda itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülen yangında ölen yada yaralanan olmazken imalathane tamamen kullanılamaz hale geldi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Görgü tanığı bir vatandaş olayı şöyle anlattı: “Biz karşı iş yerinde çalışıyorduk. Bir patlama oldu. Dışarı çıktık, hemen koşup içeride kimse var mı diye baktık. Durumu itfaiyeye haber verdik.” dedi.Cihan

Editör: TE Bilisim