Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Fransız futbolcu Alfred N'Diaye, satın alma opsiyonu kulübe ait olmak üzere 1 yıllığına kiralık olarak Eskişehirspor'a transfer oldu. N'Diaye ile Eskişehirspor arasındaki anlaşma takımın Avusturya kampında imzalandı. İmza töreni sonrasında kulüp yöneticileri ile hatıra fotoğrafı çektiren N'Diaye daha sonra diğer futbolcularla birlikte antrenmana katıldı.

     Eskişehirspor 2. Başkanı Ahmet Yalçın ile Yönetim Kurulu üyeleri Bahadır Ünalan ve Aytekin Aykın'ın da katıldığı imza töreninde konuşan Teknik Asbaşkan Mehmet Akman, bir süredir uğraştıkları N'Diaye'yi transfer ettikleri için mutlu olduklarını söyledi. Akman, şöyle dedi:
    "Bir süredir bu transfer için uğraşıyorduk. Ama futbol kulüpleri arasında etik değerlerin yer yer kaybolduğu bir dönemde maalesef bu transfer uzamak zorunda kaldı. Eskişehirspor önceden de olduğu gibi gelecekte de bu etik değerlere uymaya devam edecektir. Yönetim Kurulumuzun ekip çalışması ile N'Diaye satın alma opsiyonu kulübümüzde olmak üzere Sunderland kulübünden 1 yıllığına kiralık olarak aramıza katıldı. Camiamıza hayırlı olsun."

     Alfred N'Diaye 1990 yılında Paris'de dünyaya geldi. 1,87m. boyunda olan N'Diaye futbola US Vandœuvre takımında başladı. Daha sonra sırasıyla Nancy, Bursaspor ve Sunderland formalarını giyen oyuncu Sunderland'de 12 maçta yer aldı. N'Diaye 25 kez Fransa U17-U19-U20-U21 takımlarında milli formayı giydi.

Editör: TE Bilisim