Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
FIBA Kadınlar Euroleague’de 2015-2016 sezonun şampiyonu, bugün İstanbul'da başlayacak ve 17 Nisan Pazar günü sona erecek Final Four organizasyonuyla belli olacak.

Temsilcimizi Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da yapılacak Kadınlar Euroleague Final Four mücadelesi yarı final maçında Rus ekibi Nadezhda Orenburg’la karşılaşıyor.

Sarı lacivertli oyuncular, saat 20.00’yi beklerken, maçı kazanıp finale kalmak istiyor. Mücadele Tivibu’dan canlı olarak ekranlara gelecek.

FİNAL FOUR'A NASIL GELDİLER

Fenerbahçe, Euroleague ilk turunda A Grubu'nda yer aldı. Bu bölümde, oynadığı 14 maçın 12’sini kazanan sarı lacivertliler ekip turu 26 puanla lider olarak tamamladı. Çeyrek final serisinde B Grubu'nun dördüncüsü Wisla Can-Pack ile eşleşen Fenerbahçe, İstanbul'daki ilk maçı 79-70 kazandı. Polonya'daki maçta da rakibini 79-63 ile geçen Fenerbahçe, adını Final-Four'a yazdırdı.

Nadezhda Orenburg ise Euroleague ilk turunda B Grubu'nda mücadele etti. 9 galibiyet 5 yenilgiyle ikinci bitiren Nadezhda, çeyrek final serisinde bir başka Rus takımı Dinamo Kursk ile eşleşti. Rakibini evinde 78-68, deplasmanda da 73-70 yenen Nadezhda, Final-Four'a kalmayı başardı.

Dörtlü Final'in diğer maçında ise Rus ekibi UMMC Ekaterinburg, USK Prag ile karşılaşacak. Karşılaşmanın başlama bugün saat 17.00.
Cihan

Editör: TE Bilisim