ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gazikent bölgesine yaptırılan lise ve yurt inşaatını gezerek incelemede bulundu. İnşaatın, imam hatip lisesi olacağını söyleyen Fadıloğlu, beraberinde 240 kişilik yurt da yaptıklarını söyledi.

    Fadıloğlu, nüfus artışı sebebiyle hızla büyüyen Gazikent bölgesinde imam hatip lisesi ihtiyacını karşılamak için yaklaşık 1 ay önce inşaat çalışmalarına başlattıklarını belirtti. Lise ile birlikte 240 kişilik yurt yapımına da başlandığını dile getiren Fadıloğlu, inşaat çalışmalarının 1 yıl içinde biteceğini ifade etti. İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, yetkililerden bilgi alarak projede yer alan detayları kontrol etti. Projelerin nitelikli ve kullanışlı olmasına özen gösteren Fadıloğlu, insanlara kaliteli yaşam alanları sunmak adına çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

    Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak taahhüt ettiğimiz 33 derslikli 2 okuldan birincisini Seyrantepe’de, ikincisini ise Gazikent’te yapıyoruz. Şuanda burada yapılan inşaatımız, 33 derslikli bir imam hatip lisesi ile 240 kişilik yurt. Hem pansiyonu hem de okul binasıyla birlikte inşallah 1 yıl içinde milletimizin hizmetine sunmuş olacağız. Gazikent çok yoğun bir nüfusu barındıran bir bölge. Bildiğiniz gibi zaten 660 konut biz yapıyoruz. Şuanda da yoğun nüfus yaşıyor. Bu bölgenin ihtiyacı olan imam hatip lisesini burada hayata geçiriyoruz. Yaklaşık 1 ay önce inşaat çalışmaları başladı ve çalışmalar çok hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah zamanında milli eğitime teslim etmiş olacağız.” dedi.

Editör: TE Bilisim