Yaylalar ve gözeler şehri Kürtün'de maden işletmesi istemiyoruz! Yaylalar ve gözeler şehri Kürtün'de maden işletmesi istemiyoruz!
Gümüşhane ve Bayburt il, ilçe ve köy ziyaretlerine MHP MYK üyesi Musa Küçük heyet olarak yaptı.

Bu heyeti ve çalışmaları bizde haberalp olarak izledik ve illerin nabız tuttuk. Gümüşhane merkezde üç dönemdir belediye başkanlığını kazanan Mustafa Canlı yine aday olarak açıklandı

. Adayın erken açkılanması ve üç dönemdir ilde yapılan başarılı çalışmalar seçimlerin en iddialı ismi Canlıyı tartışmasız öne geçirdi seçimleri almasına çok büyük şans verilen tartışmasız öndedir. Seçimlere ilçe ve beldelerde çok iyi bir hazırlık yapan MHP özellikle Şiran ilçesinde belediye başkan adayı Yeniçeri ile çok büyük bir ataktadır.

Şiran ilçe ziyaretinde gecenin ilerleyen saatlerinde adayı seçim çalışmasında görmek zaten yeterince ip ucu veriyor. Kelkit ziyaretimizde İlçe başkanı Hasan Daltaban hazırlıklarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerini ve iddialı olduklarını beyan etti sokaklardaki insanlar yerelde genelde artık tek ümit MHP diyor.

Bayburt belediye başkanlığı seçimlerini geçen dönem çok az bir farkla kaybeden İdris Aydın bu sefer yeniden aday olarak açıklandı. MHP adayını erken açıklarken bu çok olumlu bir hava ve rüzgara dönüştü Bayburt’ta artık MHP’nin ayak sesleri duyuluyor.

MHP’nin başarılı merkez ilçe başkanı Hüseyin Yıldırım Koçanoğlu ve camianın yaptığı kenetlenme birlik gayretleri ilçeyi hedefe kilitledi.Sokaktaki vatandaş seçimlerde artık ipi Bayburt’ta MHP’nin göğüsleyeceğine kesin gözüyle bakıyor

.İlçe ve beldelerde hummalı bir çalışma yapan MHP yöneticileri bütün belde ve ilçelerde iddialı olduklarını belirtiyorlar zaten bu beyandan çok sokaklar ve şehrin havası bunu teyid ediyor MHP yerelde ve genelde gümbür gümbür geliyor. Bu gayretin Samimi içten özeti şu ”Biz sefere çıktık hazırlığımız yaptık sefer bizden zafer Allah’tan Allah utandırmasın” denilerek çalışmalara devam ediliyor.

Editör: TE Bilisim