BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...

 OLAĞAN ÜSTÜ TÜZÜK KURULTAYI İSTEMEK SUÇMU? GÜNAHMI? BU NASIL BİR SİYASİ LİNÇ GİRİŞİMİDİR?

Sırtlanların geçiş yolu üzerinde bulunan Müslüman Türk milletinin vatan toprakları ancak feraset basiret feragat ehliyet liyakat kabiliyet gibi meziyetlerin yanında demokrasi milli ve manevi değerleri içselleştiren eleştirilmekten ve hesap vermekten korkmayan murakabe otokritik yapmayı siyasal süreçlerin parçası haline getiren yöneticiler eliyle ülke yarınlara hazırlanabilir aksi takdirde çok ağır fatura kapıdadır. İnsanlar olağanüstü kurultay istiyor diye bu kadar hakareti asla hak etmedi. Bu kadar iddia isnat iftira ve karalama gerçekten utanç vericidir. Siyasi faaliyetlerde başarı başarısızlık mağlubiyet ve zafer gerekli karşılığı bulmuyorsa bu siyaset bilimine milli ve manevi değerlere evrensel insan haklarına aykırı değil midir?

Olağanüstü kurultay isteyenleri zenci ilan edip boy hedefi haline getirip ipe sapa gelmez iftira karalamaya tabii tutmanın adı dava adamlığı Ülkücülük olabilir mi? Ülkücü olağanüstü veya normal yarıştan asla korkmaz topu taca atmaz bu nasıl bir komplo proje edebiyatıdır? Fitne fesatçı paralelci olduk yarın ne olacağımızı Allah bilir. Bizi cephede yalnız bırakıp terimizi çilemizi kendine koltuk yapıp en küçük eleştirimizi dikkate ve ciddiye almayanların koltuklarını koruma gayretlerini hayret ve şaşkınlıkla izliyoruz. Etrafta çok ötenler garibanları hep yalnız bıraktılar. Kurultaya mani olanlarda yeni apolet kuyruğuna girenlerde ibret verici sürecin parçası haline geldiler. Yöneticileri eleştirilemez ve değiştirilemez kılınan bir yapı ne demokratik ne adil nede başarılı olabilir. Normal bir talebin bu denli bariyerlere muhatap olması Ülkücü iradeye vurulan zincirlerin resmidir Bu zincirler kırılmalı taban iradesi özgürleşmelidir.

Editör: TE Bilisim