BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 Dünyanın kalbi sayılacak ülkemizde ve bölgemizde bulunan şeytanın yeryüzünde ki temsilcisi alçaklar aldatmaya kandırmaya kan dökmeye devam ediyorlar. İnsanları alıştıra alıştıra uyuta uyuta mesafe alıyorlar. Yaratılıştan gelen aidiyet etniste inanç mezhep farklılıklarını kaşıyıp kanatıp tahrik edip insanları İsrail fitnesi ile biri birine kırdırıyorlar.

Bölgemizi kan ve gözyaşı ile sulayarak insansızlaştırıp korumaya aldıkları taşeron halka kendi adlarına yol açıyorlar. Bugün o etnik kesim Kürt kardeşlerimizdir. Onları dünün Ermeni veya Rumları yerine gözlerine kestirip emperyalist siyasetlerinin manivelası maşası yada piyonu yaparak bölgeye tutunmaya ve sömürü düzeni ile kalıcı olmaya çalışıyorlar.Bu kanlı nüfuz paylaşımında Rus ayısı da yerini ve rolünü yapıyor.

Türkiye edilgen pasif dünya güç ve gerçeklerinden bihaber özel seçilmiş siyasal projeler ile önce çekiç güç taşeronu oldu. Şimdi BOP eş başkanı olma rolünü kahramanlık ve maharet olarak takdim edenler elinde tam bir küresel oyuncak oldu. G20 toplantısında Davutoğlu ve Erdoğan görüntüleri içimizi burktu bu ülke böyle bir tahkir dolaylı yok sayma tepeden bakma sahnesini hak etmedi.

Hemen arkasından Türkmen dağında Türklerin katliam haberleri payımıza kan gözyaşı düşmüş gibi irkildik sarsıldık ve kahrolduk.Güneyimizde çakallar sofrasında meze yapılıp küresel alçakların ağına düşürülmüş bir ülkede Türk milletine soykırım kan ve gözyaşı düşmüştür.

Diğer seçenek göç burası kurulan yeni yapının Kürdistanı ve açılmaya çalışılan enerji koridorudur.Rus ayısı ve İran Suriye üzerinden pay kapmaya çalışan kuyruk acılı tarihi Türk düşmanı sahnededir.AKP ülkemizi bu proje içine çekilmesine çanak tutup Libya Irak örneklerinde olduğu gibi sadece konu mankeni rolü oynamış dünyanın oyuncağı şamar oğlanı olarak sınıfta kalmıştır.Söyledikleri her lafı kendilerine yutturarak devre dışı bırakmışlardır.Olan Irak Suriye ve diğer bölgelerde Türkler başta mazlum halklara olmuştur.

Şimdi sıra bizde artık bize daha farklı bir yol ve yöntemle beyaz bayrak çektirmenin adı PKK ile açılım süreci olmuştur.Yakında bu trafik başlar bizi uyuta uyuta elimizden devletimizi birliğimizi alarak vurucu darbe atma hazırlığı yapılıyor.Türkmen dağı yeni Çanakkeledir orada kaybedersek hezimet ve hüzünlü yenilgiler ardı arkasından gelecektir.Orası namus şeref ve haysiyetimizdir.Evet yönlerini kıbleye sırtını Türkiye dönenler arkasında cemaat olmayı başaramaz isek iki cihanda çok ağır bedel öderiz.

Türkmen dağına yönelmek kıbleye yönelmek hakka adalete vefaya sadakata yönelmektir. Türkmen dağının telafisi yoktur insanlık değerleri Müslümanlık Türklük ve evrensel değerler bu dağda sınanıyor dostu da göreceğiz düşmanı da!

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim