Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta geçen sezon play off oynayan ancak finalde Bandırmaspor'a 2-0 yenilerek PTT 1. Lig hayallerine veda eden Gümüşhanespor, gelecek sezon da iddialı olmak istiyor.

Yeni sezona dair açıklamalarda bulunan Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar, her yeni sezonun yeni umut olduğunu ve öncesinde yakalanan başarının üzerine çıkmalarını hedef koyduklarını ifade etti.

Başkan Büyükbayraktar yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz sezon çok önemli bir başarı yakalamamıza rağmen, başarımızı şampiyonlukla taçlandıramamanın üzüntüsünü yaşadık, ancak oraya takılı kalamayız. Geçtiğimiz sezon Kayseri'de oynanan play off finali, hedefimizi büyütürken sorumluluğumuzu da fazlasıyla artırdı. Kimse merak etmesin, ihtiyacımız olan her mevkii için birçok isimle görüşüyoruz. Değerlerimize en uygun isimleri renklerimize bağlayacağız." şeklinde konuştu.

"HEDEFİMİZ NET: PTT 1. LİG"

Yeni sezon yapılanması hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Kaya Büyükbayraktar, "Bütün planlamamızı PTT 1. Lig'e çıkmak üzerine yapıyoruz. Hedefimiz ve çalışmalarımız bu doğrultuda. Güzel bir sezonu beraber geçirdiğimiz Fatih Akyel hocamızla karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırıp Tarık Daşgün hocamızla yola devam etme kararı aldık. Hocamızı belirledikten sonra vakit kaybetmeden transfer çalışmalarımıza başladık. Çok titiz bir çalışma yürütüyoruz. Transferlerimiz bu yüzden zaman alacak." dedi.

"TARATARLARIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ"

Yeni sezon öncesi taraftarlara da destek çağrısında bulunan Kaya Büyükbayraktar, "Sporun hangi dalı olursa olsun, taraftarla anlam kazanıyor ve güzelleşiyor. Oyuncularımız geçen sezon taraftar desteğini arkalarında hissettiklerinde neler yapabileceklerini ortaya koydular. Bu sebeple taraftarlarımızı sezonun ilk karşılaşmasından itibaren yanımızda görmek istiyoruz. Büyük hedeflerimize taraftarlarımızın vereceği destekle sağlam adımlarla yürüyeceğiz. Taraftarlarımızdan sabır ve destek istiyoruz." diye konuştu.

"HAKAN ÇALHANOĞLU GÜMÜŞHANE'YE GELECEK"

Başkan Büyükbayraktar, açıklamalarının son bölümünde yeni transfer Muhammet Çalhanoğlu'nun 18 veya 19 Temmuz’daki imza törenine abisi Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun ve babası Hüseyin Çalhanoğlu'nun katılacağını ifade etti.
Cihan

Editör: TE Bilisim