Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
Türkiye Kamu Sen Genel Merkezini ocaklı maskesi takmış bir grup zibidi basmış ve "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" sloganları atmışlardır.

Kamu Sen, çeşitli hükümetlerin döneminde nasıl milliyetçi bir sivil toplum teşkilatı olunacağını çeşitli sınavlardan geçerek vermiştir. Son 14 yılda mensupları üzerinde oynanan çıkar, tehdit, yıldırma, korku ve menfaat sopalarının yıldıramadığı şerefli bir teşkilattır.


Kamu Sen mensupları yıllardır, üzerlerinde uygulanan mobbinglerden yılmayan, sadece mevki ve makamı değil adam olmayı seçen zamanın sınavından alınlarının akıyla çıkan şerefli üyelerin sendikasıdır.


Anlaşılan odur ki; AKP ile birlikte hazırladıkları "Tek adam" yasasına karşı çıktığından dolayı Kamu-Sen Genel Merkezini basanlar AKP zulmüne uğrayan Kamu Sen mensuplarına sahip çıkmaları, AKP'ye dünyayı zindan etmeleri gerekirken bizlere gözdağı verme yolunu seçmiş bulunuyorlar.

Kamu Sen bir dünya görüşü olan ama öncelikle “sendika” olan bir sendikadır. Sendikanın bir sivil toplum teşkilatı olduğunu ve toplumu ilgilendiren her konu da fikir üretme hakkı bulunduğunu bilen memurların sendikasıdır.

Bu sebeple, Kamu Sen’e korkutulamayan, yıldırılamayan ama şerefli duruşu olan hemen her siyasi görüşten memur isteyerek üye olmuşlardır.


Dün, sendikacılık yaptığından dolayı Resul AKAY’ı harcayanlar şimdi de onun ektiği tohumları dağıtmaya çalışıyorlar.


Biliniz ki, Türkiye Kamu Sen sizin çiftliğiniz değil biz memurların sendikasıdır.


12 Eylül zulmü değil, AKP zulmü değil ama bu zulüm kanımıza dokunabilir. Lakin bir müddet düşünüce bu üzüntüye gerek olmadığı kanaatine varıyoruz. Zira bunca zulme rağmen ülkücü memurlara sahip çıkmayan Balgat demek ki, çoktan beri karşı saftaymış... Hakikaten bizimle bir olmamışlar, ülkücü hareketin düşüncesini içselleştirmemişler.


Eğer aksi olsaydı, ülkücülerin yılmayacağını çoktan biliyor olmaları gerekirdi. Ama bunlar delikanlı gibi düşmanlıkta yapmamışlar, eğer düşman olsaydılar yine ülkücülerin düşmanlığının acısını tattıklarından dolayı bu yolu seçmezlerdi.


Maskenizi indirdiğiniz ve bize gerçek yüzünüzü gösterdiğiniz için size teşekkür ederiz.


Ama bu maskeyi yine biz ülkücüler maraba olmadığımızı haykırarak yırttık. Değişimin gücü ve haklılığını milliyetçi demokrasi isteğimizi sonuna haykırdığımız için işbirlikçilerin ta içimize girdiklerini açığa çıkarmış olduk.


Dün Yeniçağ Gazetesini basan zihniyette, bugün Kamu Sen’i basan zihniyette aynı işbirlikçi, içimize giren çaşıt zihniyetidir.


Eğer, aksi olsaydı; Yeniçağ’ın basılması Balgat tarafından protesto edilirdi. Bugünkü baskın da muhtemelen kınanmayacağına göre…


Artık açığa düştünüz, beyler!


Halil Konuşkan



Editör: TE Bilisim