Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kardemir Karabükspor, geçtiğimiz yıl Almanya'nın Hannover 96 takımında forma giyen Ceyhun Gülselam'ı renklerine bağladı.

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Ceyhun Gülselam'ın imza töreninde yaptığı açıklamada, Ceyhun Gülselam ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladıklarını belirterek, camiaya hayırlı olmasını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarının sürdürüldüğü Bolu'nun Karacasu beldesinde kamp yapılan otelde düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Tankut, Ceyhun ile 3 yıllık sözleşme imzalandıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Camiamıza da kendisine de hayırlı uğurlu olsun. Bize çok büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Dolayısıyla Kardemir Karabükspor için bir kazanç. Ama Ceyhun kardeşimizin de Kardemir Karabükspor gibi güzide bir camiada oynayacak olması onun için de bir kazanç olacak. Karşılıklı, inşallah bu sene çok güzel maçlara şahit olacağız diye umut ediyorum. Tekrar kendisine de camiamıza hoş geldiniz diyorum."

Trabzonspor'da adını duyuran, ardından Galatasaray'a transfer olan ancak performansıyla kendinden söz ettiremeyen Ceyhun Gülselam, geçtiğimiz sezon Hannover 96 forması giyiyordu. Orta saha oyuncusu Ceyhun Gülselam, yeni takımı Kardemir Karabükspor'un kamp yaptığı Bolu Karacasu'daki Termal Otel'de Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ve Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül'ün de katılımıyla gerçekleşen imza töreninde 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Gülselam imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Ceyhun Gülselam, 3 yıllık resmi sözleşme imzaladığını belirterek, transferinin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Gülselam, "Başkanıma ve emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyorum. İnşallah Kardemir Karabükspor'da çok güzel günler geçireceğiz ve güzel başarılar elde ederez." dedi.

Türkiye'de daha önce Trabzonspor, Galatasaray ve Kayserispor formaları giyen Ceyhun Gülselam, Almanya'da geçen sezon formasını giydiği Hannover 96 ile yollarını ayırmıştı.
Cihan

Editör: TE Bilisim