Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Fenerbahçe yönetimiyle yaptığı görüşmenin ardından soluğu tatil için ABD’de alan Gregory van der Wiel'den Fenerbahçe'ye olumlu cevap geldi. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada ise yeni transferin 4 Temmuz'da imza için İstanbul'a geleceği belirtildi.

Fenerbahçe'nin transfer görüşmesi için daha önce İstanbul'a getirdiği ve prensip anlaşmasına vardığı Gregory van der Wiel'in 4 Temmuz 2016 Pazartesi günü İstanbul'a geleceği açıklandı.

Transfer görüşmeleri için 20 Haziran'da İstanbul'a gelen ve Fenerbahçeli yöneticiler tarafından görüşmelerden önce şehri gezdirilen ve Boğaz turuna çıkartılan Van der Wiel, Fenerbahçe'ye imza atmaya hazır olduğunu bildirdi. İlk görüşmelerin ardından ABD'ye tatile giden ve düşünme süresi isteyen Hollandalı oyuncu, İstanbul Boğazı'nın kıyısında çektirdiği bir fotoğrafı takipçileriyle paylaşarak geri geleceğinin işaretini vermişti.

İMZA 4 TEMMUZ'DA İSTANBUL'DA

Fenerbahçe'den karar için süre isteyen, Hollandalı futbolcu Gregory van der Wiel'in transfer görüşmelerini sonlandırmak ve imza atmak için 4 Temmuz 2016 Pazartesi günü İstanbul'a geleceği açıklandı.

Sarı lacivertli kulüpün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Gregory van der Wiel ile futbolcunun transferi için görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Açıklamada ayrıca, Hollandalı futbolcunun, 4 Temmuz 2016 Pazartesi günü İstanbul’a geleceği ve görüşmelerin tamamlanacağı da ifade edildi.
Cihan

Editör: TE Bilisim