Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, 7-0'lık galibiyetin ardından yaptığı açıklamada, "Mükemmel bir oyunla galip geldik." dedi.

Spor Toto Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 33. haftasında Trabzonspor'u 7-0 mağlup eden Antalyaspor'da Teknik Direktör Jose Morais, karşılaşmanın ardından mükemmel bir oyun ortaya koyarak galibiyet aldıklarını söyledi.

Futbolcularını tebrik eden Portekizli hoca, "Antrenmanda ne çalıştıysak sahada yaptık. Çok mutluyum, üst üste üçüncü galibiyetimizi aldık. Çok fazla şans veremediğimiz oyuncularımız ne zaman şans verilse hazır olduklarını gösterdiler." dedi.

Karşılaşmada 3 gol 2 asist yapan Ömer Şişmanoğlu’nu ayrıca tebrik eden Morais, "Şimdiye kadar istediği kadar şans bulamadı ama ne kadar profosyonel olduğunu gösterdi. Bu akşam mükemmeldi, hazır olduğunu gösterdi. Kendi kendine de güzel bir hediye verdi, o nedenle de çok mutluyum. Antalyaspor’un geleceği olarak gördüğümüz Doğukan ve Birkan’a forma şansı verebildik. Bu da mutluluk vericiydi. Gelecekte Antalyaspor’da yer bulabileceklerini gösterdiler. Taraftarımızı da tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

MANDIRALA: SİYAHLA BEYAZ KADAR FARKLI

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı ise 6-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçını kastederek, geçen hafta ile bu haftanın kadrosunun aynı olduğunu söyledi. Hami Mandıralı, şunları söyledi:

"Sahada siyahla beyaz kadar farklı bir oyun vardı. Farklı mağlubiyet aldık. Eğer Trabzonspor camiasi suçlu arıyorsa suçlu benim. Son maçımızı da oynayıp gerisini konuşuruz."
Cihan

Editör: TE Bilisim