Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa, ailesi ile birlikte İstanbul'dan ayrılma kararı aldıklarını açıkladı.

Bir süredir antrenmanlara katılmayan ve Beşiktaşlı yöneticilerle görüşme halinde olan Jose Sosa, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu ve aile olarak İstanbul'dan ayrılma kararı aldıklarını belirtti.

Eşinin Türkiye'de yaşanan terör olaylarını ileri sürerek gitmek istediği iddia edilen Jose Sosa, yaptığı açıklamada bunu doğrularken, Atatürk Havaalanı'ndaki olayların kendilerine çok yakın olduğunu belirttiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Durumum hakkında bilgilendirme yapmam lazımdı. Beşiktaş'a ayrılma istediğimi belirttim. Eşim İstanbul'da yaşamak istemiyor. Ben de kızlarım için endişe duyuyorum. Havaalanındaki terör saldırısı bize çok yakın oldu. Menajerlerim patlamadan 2 saat kadar önce oradaydı. Bundan sonra İstanbul'dan ayrılma kararı aldık. İki kızım var. Onlar benim için birer mucize ve onları korumak istiyorum. Önceliğim ailem ve futbol benim için şu an 2. planda. Beşiktaş'daki görüşmelerim sözleşme ücreti değil. İki taraf için de çözüm arıyoruz. Bütün yetkililerle konuştum bu durumu çözme konusunda yardım istedim. Ailemden uzak futbol oynamak istemiyorum. Aileme ve bana yardım edecek olan Beşiktaş'a şükranlarımı sunuyorum. Güzel bir 2 sene geçirdik fakat bu kararı almak zorundayım."
Cihan

Editör: TE Bilisim