İtiraf ediyorum meğerse kürtmüşüm! İtiraf ediyorum meğerse kürtmüşüm!
Kadıköy'de uyuşturucu dağıtımında kullanılan bir eve düzenlenen operasyonda 6 kişi ile bu şahıslara uyuşturucu temin eden İran uyruklu Reza S. gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda bir miktar kokain, satışa hazırlanmış esrar ile uyuşturucu satışından elde edilen bir miktar para ele geçirildi.

Bağdat Caddesi'nde uygulama yapan Kadıköy Asayiş Büro Ekipleri, üzerinde uyuşturucu madde bulunan Süleyman B.'yi (19) gözaltına aldı. Adliyeye çıkartılan ve serbest bırakılan Süleyman B. polis tarafından takip edilmeye devam edildi. Polis, takip sırasında Süleyman B. ile irtibatlı olan Hasan A. ve Hüseyin A.'nın kullandıkları lüks bir otomobil ile kaldıkları Rasimpaşa'daki evi belirlendi.

Belirlenen adrese düzenlenen operasyonda Hüseyin G., Salih T. ve Emre B. gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların verdiği bilgilerden yola çıkan polis, uyuşturucu temin ettiği iddia edilen İran uyruklu Reza S. (23) ismine ulaştı. Reza S. de yapılan operasyonla Kadıköy İskelesi'nde yakalandı. Kadıköy'ün lüks semtlerine uyuşturucu servisi yaptıkları iddia edilen 7 kişinin, uyuşturucu dağıtımında kullandıkları evde yapılan aramalarda kokain, esrar, bir miktar para, hassas terazi ve cep telefonları ele geçirildi.

Kadıköy Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan zanlılar sabah saatlerinde Anadolu Adliyesi'ne gönderildi. Zanlıların adliyedeki işlemleri sürüyor.Cihan

Editör: TE Bilisim