Ümitsiz Olma Türkiye! Ümitsiz Olma Türkiye!
Kadirli Serhat Koleji, tatile giren öğrencilere yabancı dili sevdirmek ve ilerlemelerini sağlamak amacıyla kış okulu uygulamasıyla İngilizce eğitimi verdi.

Yabancı uyruklu öğretmenlerin verdiği dersler oldukça neşeli geçti ve öğrenciler tarafından dikkatli takip edildi. Öğrenci velilerinden de tam not alan program, oldukça ilgi çekti. Yoğun bir katılım sonucunda yapılan programda öğrenciler, Amerikalı ve İngiltereli öğretmenlerden ders aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, okul idaresine böyle bir organizasyon düzenledikleri için teşekkür etti. Veliler, bu uygulamadan memnun olduklarını, Serhat Koleji'nin böyle bir ilke imza atarak çocuklarının yetişmeleri konusunda gösterdiği gayreti takdir ettiklerini söyledi.

Katılımın fazla olmasından dolayı memnun olduğunu söyleyen Serhat Koleji Müdürü İbrahim Gümüştüfek, "Tatili öğrencilerimizin daha keyifli ve verimli olarak geçirmesi için böyle bir organizasyon yaptık. Bu tür aktivitelerin devam etmesi için elimden gelen tüm imkânları seferber edeceğim ve bu türden programları daha da artırarak eğitimimize devam edeceğiz. Her şey öğrencilerimize daha iyi ortamlar hazırlamak için. Bizler onlarla varız ve bu uğurda hizmet etmeye çalışacağız. Tüm velilerimize, öğrencilerimize ve programda emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: TE Bilisim