Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 KAHREDEN OSMANLI!

Koca bir imparatorluk, o cepheden bu cepheye şuursuzca savaştırıldı, savaştırıldı, savaştırıldı... Balkan'ları, Ortadoğu'yu geçtik ama öyle bir gün geldi ki Başkenti İstanbul'u İngiliz'lere, Aydın, Muğla civarını İtalyan'lara, Adana, Urfa civarını Fransız'lara işgal ettirdi.. 
Allah'tan bolşevikler Karadeniz'den çekilmişti.., 
Yunan'lı ise, 15 mayıs 1919 da İzmir'e asker çıkartıp Anadolu'yu işgale gelmiş ve ancak Sakarya Savaşı ile Ankara'da durdurabilmiştik.!!
Bu resimdeki çocukların hikayesini artık hepimiz biliyoruz!! 15 yaşındaki çocuklar askere alınıyordu!! Yine Çanakkale AKBAŞ ŞEHİTLİĞİ'n de en büyük çocuk asker 14 yaşında.., askerlik yaşı 11, 12 yaşlarına kadar inmişti.
YouTube'a Ruhi Su& Sümeyye Çakır- Yemen ağıtı yazıp dinlerseniz muhtemelen ağlarsınız!.. " Hiç mi insafın yok Sultan Aziz yiğit koymadın memlekette! On yıl 0n beş yıl askerlik mi olur!.. 10 seneyi bir sene saysana ..." Diyordu ağıt!
Sultan Abdülaziz 1865-68 yıllarında padişahtı. 
Düşünün kurtuluş savaşına kadar Anadolu'da savaşacak asker kalmadığı için Çanakkale'de ve akabinde yok olmamak için yaptığımız Kurtuluş Savaşında kadınları çocukları hatta ninelerimizi askere almak zorunda kalmıştık!..
Ya Sakarya Savaşı da kazanılamasaydı!.. Acaba bu ülkede ezanlar okunacak mıydı?!Aslında ezan yerine çan sesini duymak & görmek zor olmasa gerektir!.. Çünkü Anadolu'da hırıstiyanlar için 7 tane kutsal hacı merkezi var..
Biz Kabe'de hacı oluyoruz hırıstiyanlar ise İzmir'de Antakya'da ....
Sakarya Nehrinin asıl kollarının birleştiği Haymana Ovasında yapılan Sakarya Savaşı; son yüzyılın en büyük meydan muharebelerinden biriydi, 22 gün 22 gece sürmüştü ve 5790 şehit vermiştik, Yunan'lı da 3800 kayıp verdi. Ama en önemlisi ve dramatik olanı ise 19,550 kişi askerden kaçtı!! Çünkü kurtuluş savaşı yerine Amerikan veya İngiliz himayesine girelim diyordu herkes.. İnançsızlık, güvensizlik herkesi hainlik derecesinde sarmıştı maalesef!..
Eminim Milletin makus talihini değiştiren Sakarya Şehitliği için hiç birimiz Haymana'daki şehitliğinde Fatiha da okumadık şimdiye kadar!!!...
Ama artık öğrendiniz! 
Vebaliniz büyük!.. 
Bu vatanı bize tekrar hediye eden Sakarya Meydan Savaşı'nda ölen bu şehitlerimiz binlerce kez Fatiha'yı haketmişti.
Ruhuna Fatiha şehitlerimizin .


Araştırmacı Yazar Bahtiyar aydın

Editör: TE Bilisim