Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri! Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri!
MHP Düzce 1. sıra milletvekili adayı Osman Çakmak, seçim çalışmaları kapsamında köylerde vatandaşlarla biraraya gelirken akşam da mahallelileri ziyaret ediyor. Başta Düzce olmak üzere il geneli için projelerinin hazır olduğunu söyleyen Çakmak, “Düzce’nin çocuğu, içinizden, sizden biriyim. Soluduğunuz havayı soluyan, içtiğiniz sudan içen ağabeyiniz, kardeşiniz, oğlunuzum. Derdinizle dertlenebilecek ilk isim benim.” dedi.

Klişeleşmiş meselelerin üstesinden gelebilecek, üzerine gidebilecek tek partinin MHP olduğunu iddia eden Çakmak, “Çözüm noktasında altyapısı sağlam, her an, her durumda sizlerle birlikte olabilecek, ulaşılabilir vekil olma sözü veriyorum. Sıra, önce Allah’ın izniyle artık bizimdir. Yapabileceklerimizi sizler de çok iyi biliyorsunuz. Bu şansı bizlere verin, inanın pişman olmayacaksınız.” şeklinde konuştu. Düzce’nin kaybedeceği değil yılları, saniyesi kalmadığını söyleyen Osman Çakmak, şöyle konuştu: “Komşu illerimizin durumu ortada. Muhalefet vekili çıkarmaları sayesinde aldıkları destek, yapılan yatırımlar hepsi ortada. Her dönem en büyük desteği vermesine karşın Düzcemiz'in durumu da ortada. Üvey evlat olmaktan da çıkmış durumdayız. Dış kapının mandalı pozisyonunda, 'nasılsa bizim'mantığıyla bakılan, önemsenmeyen bir il konumuna sokulduk. Bunu ortadan kaldıracağız. Düzce’nin Düzce olduğu dönemleri yeniden hayata geçireceğiz. Kentimizi, sizlerin destekleriyle tarımda da, sanayide de, sosyal konularda da en iyi seviyeye getireceğiz. Şüpheniz olmasın.”

Editör: TE Bilisim