Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 1 Kasım genel seçimlerinde sandık güvenliğini sağlamak için gönüllü avukatlar ordusunu harekete geçirdi.

 MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Ankara genelinde seçimlerde yaşanabilecek suistimallere karşı avukatlarla bir toplantı yaparak hazırlıkları gözden geçirdi.

MHP Ankara İl Teşkilatının koordinatörlüğünde Türk Hukuk Enstitüsü ve Milliyetçi Avukatlar Grubunun katkılarıyla bir toplantı düzenlendi. MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, katılımcılara seçim güvenliği ve seçimin önemi hakkında açıklamalarda bulundu. MHP Ankara Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Baha Cankut Sarıtaş ise, seçim organizasyonu hakkında bilgi sundu.

Toplantıya katılan İl Başkanı Fatih Çetinkaya, gönüllü avukatlar grubuna seçim güvenliğinin sağlanması amacıyla alarm verdiklerini bildirdi. Türkiye'nin kader seçimine bir şaibe karışmaması için alarmda olduklarını ifade ederek, "Geçmişte yaşanan şaibelerin 1 Kasım'da yaşanmaması en büyük dileğimiz. Ama her şeye rağmen Milliyetçi Hareket Partisi olarak Ankara'yı tecrübeli kadromuzla çok sıkı takip altında tutacağız" dedi.

Editör: TE Bilisim