TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, ülkenin hiç hak etmediği halde yanlış yönetildiği için tarihinin en sıkıntılı günlerini yaşadığını söyledi.

Raşit Demirel, düzenlediği basın toplantısında Ankara’nın göbeğinde patlayan saldırının AK Parti'nin yetersizliklerinden ve yanlışlarından başkaca bir şey olmadığını kaydetti. Demirel, terörün, elini kolunu sallayarak başkente kadar girebiliyorsa ülkeyi yönetenlerin o koltuklarda oturmasının asla doğru olmadığını vurguladı.
‘Çözüm’ denilen ihanetin baş sorumlularının kanun önüne çıkarılıp dökülmesine sebep oldukları kanın hesabı sorulması gerektiğini ifade eden MHP İl Başkanı, şehitlerin sayısının 150’yi geçtiğini söyledi.

Raşit Demirel, “PKK her eylem yaptığında geçici başbakan Davutoğlu muhalefete ‘gelin görüşelim’ diyor. Bu nasıl bir kafa? Bu nasıl algı yönetimidir? AKP, ayak oyunlarını bırakarak ülke gerçeklerine dönmeli, ya hükümeti bırakmalı yada işi ciddiye almalıdır. Ankara’daki vahim patlamadan sonra Ahmet Davutoğlu’nun, sorumlu bir siyaset adamı pozu vererek; ‘Teröre karşı ortak bir tavırda bulaşalım. Bu çerçevede Kılıçdaroğlu ve Bahçeli ile tekrar görüşmeyi planlıyorum. Bütün siyasi liderlerin bugünlerde özellikle teröre karşı olan tutumda birleşmeleri önem taşıyor’ açıklaması çokta inandırıcı gelmemiştir.” diye konuştu.

AK Parti'nin 14 yıl boyunca 'etnik köken' deyip bölücülüğe pirim çıkardığını ifade eden MHP Afyonkarahisar İl Başkanı, sözlerini şöyle tamamladı: "AKP'nin ayarı iyice bozuldu. Sürekli 'kandırıldık' diyor. Şer güçler koalisyon istedi diyerek milletin iradesine saygı göstermeyip birde üstüne hakaret ediyor. AKP, ya fabrika ayarlarına dönmeli ya da nadasa bırakılmalıdır. Bu ülke AKP’den mutlaka kurtulmalıdır.”

Editör: TE Bilisim