MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Rasim Acar, adaylıktan çekileceği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.  

Acar, yazılı açıklamasında, yerel seçimlere sayılı günler kala, şahsına ve partisine yönelik özellikle sosyal medya üzerinden saldırılar yapıldığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Yapılan bu çirkin saldırılar aslında göstermektedir ki, MHP'nin yükselişi hızla devam etmektedir. Milletimizin şahsıma ve partimize göstermiş olduğu bu teveccühten rahatsız olan çevreler, fısıltı gazetesini de devreye sokarak birtakım asılsız, yalan haberler yaymaktadır. Amaç, partimizin bu hızlı yükselişine engel olmak ve oyunu düşürmektir. İstanbul büyükşehir belediye başkan adaylığından çekileceğim yönünde yapılan bu asılsız ve çirkin iddialar gerçeği hiçbir şekilde yansıtmamaktadır. Böyle bir şey söz konusu olmadığı gibi, bilakis ilk günkü inanç ve azimle çalışmalarımızı sürdürmekte olduğumuzu herkesin bilmesini isteriz."

Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler

Acar, MHP ve onun adayları ile MHP seçmeni üzerinde yapılan sinsi hesapların, planların ve oyunların 30 Mart'ta bir işe yaramadığına hep birlikte şahit olunacağını belirterek, "MHP'nin İstanbul büyükşehir ve ilçe belediye adayları bellidir ve milletimizin oyuna, desteğine taliptir. Partimizin, bir tek aziz milletimizle ittifak halinde olduğunu, şahsıma ve partimize yönelik yalan ve iftira dolu maksatlı haberlere itibar edilmemesi gerektiğini özellikle vurgulamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim