Sadettin Tantan’dan tarihi uyarı! Sadettin Tantan’dan tarihi uyarı!
MHP Genel başkanı sayın Devlet Bahçeli 21 ilde AKP nin alanı PKK ya bıraktığını ifade ediyor. Ülkeyi seçime götürecek olanlar oralarda devlet hakimiyetini sağlamadan seçim yaptırmak o illerde seçmen iradesini PKK ya bırakmaktır.İşte AKP PKK ya verdiği alanlarda kaybettiğini MHP tabanına alçak medya darbesi ile oya çevirmek istiyor.MHP iftira ve itibarsızlaştırma darbesi ile karşı karşıyadır.MHP ve Ülkücüleri bu tarihi psikolojik medya darbesine karşı göreve davet ediyoruz.

Hıç kimse bu operasyona alet olmadan ayağa kalkmalı ülke geleceğine sahip çıkmalıdır.Terörle müzakere sürecine geçici ara vermenin adı terörle mücadele ve MHP ye operasyon sürecidir.MHP Türk milletine yapılan sistemli planlı bilgi kirliliğini def edip halkı gerçeklerle buluşturmalıdır.AKP nin açılım çözüm adlı çöküş süreci ülkeyi kanlı bir ayrışma noktasına getirmiştir.İflas eden iç ve dış AKP politikalarına rağmen "yavuz hırsız ev sahibini bastırır" sözü bu gerçeği ispatlıyor.AKP ye karşı bu iflas siyaseti milli öfkeye dönüp siyasi bedele ödenmesi gerekirken aksine MHP haram rantiye silahşörlerinin ateş ve hücumuna maruz kalmıştır.Darbelerin en büyük mağduru Ülkücüler bu sivil medya darbesini püskürtmeye hazırlanıyor.

Türk milletinin tarih boyunca karşılaştığı milli varlığına adına şanına karşı görülmedik sinsi Şeytani bir plan devreye sokulmuştur. Bunun en büyük engeli olan MHP ve Ülkücülere karşı eski Ülkücü tabiri edilen şahsiyetler kullanılmaya çalışılıyor. Ama bu sefer Ülkücüler bilendi inandı maskeler birer birer indirecek hazırlıklar sürüyor. MHP aşılması tasfiye edilmesi gereken her sivil askeri darbenin hedefidir.Darbe edebiyatı yaparak buradan koltuk devşirenlerin sivil darbe ayağının en önemli kısmı medyadır. Siyasi ahlak ve medya namusundan bihaber besleme yalama yalaka takımı iflas eden AKP nin açılım siyasetinin figüranlarıdır. MHP nin dik duruş ve öngörüsünü takdir etmeleri gerekirken aksine tam bir özel görevli karakteri sergilemişlerdir.

Askeri darbe dönemlerindeki davranışlarla bire bir örtüşen bu ruh haline sık sık tanık oluyoruz. Bu takım tarihe utanç verici kara bir leke düşürmüştür. Bu kara tablonun azgın yemleme yalaka takımının basın ahlakını bizi yanıltmadı.Ama ne bu ülke sahipsiz nede Türk milleti ve ülkücüler pes edecektir. Bu pis iğrenç saldırının yalan koltuğa dolanan kör düğüm siyaseti bitecektir. Yani özetle hep MHP tabanını tahrik ve istismar ederek Ülkücülerin aklı ile alay eden ve kandırıp oylarını alan AKP bu sefer sert bir kayaya çarpıp tuzla buz olacaktır.21 ilde devleti nerede ise sahadan silerek PKK ya alanı bıraktığı ortamda sandık güvenliğini bitirmiştir.

PKK ya muhafazakar Kürtleri peşkeş çekerek ateist Marksist Öcalan'a sarılan AKP kaybettiklerini MHP tabanında arayarak adeta Ülkücülerin ve Türk milletinin aklı ile alay ediyor.Ama köprünün altından çok sular geçti Ülkücüler ve MHP tabanı uyandı.O simaları ekrandan tanıyoruz o simalar bizim dilimiz konuşmuyorlar. Suratlarında meymenet olmayan bu güruh, destek verdiği siyasi ve silahlı taşeronlar kaybedeceklerdir.Bu artık en az 18 milletvekili ve tek başına iktidar oyunu ile geçiştirilemeyecektir.MHP tabanı uyandı dimdik ayakta Ülkücülerin şamarı muhatapların suratına çarpacaktır.

Sabri Şenel
Editör: TE Bilisim