İsrail PKK’lıları Gazze’de Paralı Asker Olarak Kullanıyor İsrail PKK’lıları Gazze’de Paralı Asker Olarak Kullanıyor
Mısır Havayolları'na ait Çin'e gitmekte olan bir uçak, bomba olduğuna dair ihbar alınması üzerine Özbekistan'a acil iniş yaptı. Yapılan aramada uçakta bombanın bulunmadığı, ihbarın asılsız çıktığı duyuruldu.

Mısır havacılık yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, başkent Kahire'den Çin'in başkenti Pekin'e gitmekte olan Airbus A-330-220 tipi uçakta bomba olduğuna dair telefon alındığı belirtildi. Toplam 118 yolcu ve 17 mürettebat taşıyan uçağın, bomba ihbarı alınması üzerine Özbekistan'daki havaalanına acil iniş yaptığı bildirildi. Açıklamada, uçak iniş yaptıktan sonra yolcuların acilen tahliye edildiği kaydedildi. Uçakta yapılan aramada ise herhangi bir bombanın bulunmadığı aktarıldı.

İhbarın asılsız olduğunun tespit edildiğini belirten yetkililer, uçağın yolculuğuna devam edeceğini açıkladı. Olayla ilgili ise soruşturmanın açıldığı duyuruldu.

Toplam 66 kişinin ölmesiyle sonuçlanan 19 Mayıs'ta Akdeniz'e uçağının düşmesi sonrası Mısır Havayolları'nın, birçok asılsız bomba ihbarı aldığı ifade ediliyor.Cihan

Editör: TE Bilisim