Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen 2. İmralı ziyaretinin ardından merak edilen ‘3. İmralı heyetinde kimler yer alacak’ve ‘ziyaret ne zaman gerçekleşecek’ sorularını Adalet Bakanı Sadullah Ergin değerlendirdi.

SADULLAH ERGİN’DEN 3. İMRALI HEYETİ AÇIKLAMASI

3. İmralı heyeti ile ilgili açıklama yapan Sadullah Ergin, "İmralı’ya gidecek 3. heyetin gecikmeyeceğini düşünüyorum" diyerek, heyetin önümüzdeki hafta Ada’ya gidebileceğini belirtti. Heyete gidecek isimler konusunda ise, titiz davrandıklarını ve sürece katkı verebilecek isimlerin tercih edilebileceğini söyleyen Sadullah Ergin, heyetteki isimlerin değişebileceği mesajını da verdi.

YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi

‘ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR’

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay da İmralı'ya gidecek 3. heyete ilişkin soruya "Çalışmalar sürüyor. Zannediyoruz kısa süre içinde sonuçlanacak. Tabii gelecek cevaplar, onların iletilmesi vesaire onlar normal yürüyor. Benim size genel olarak söyleyeceğim, bu tabii milletimiz, vatandaşlarımız açısından da önemli. Milletimizin büyük beklentisi var. Vatandaşlarımızın bu sürece çok büyük bir desteği var. O açıdan bunu söylüyorum. Çözüm süreci gayet olumlu şekilde yürüyor. Biz hükümet olarak her noktasını çok iyi çalışıyoruz.” yanıtını verdi.

Editör: TE Bilisim