Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Şanlıurfa sokaklarında düzenlenen dağ bisikleti yarışında, 12 sporcu kaza yaparak çeşitli yerlerinden yaralandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından ilki düzenlenen dağ bisiklet yarışına 125 sporcu katıldı. Yarışlar; 18 yaş üstü erkekler, 18 yaş altı erkekler ve bayanlar olmak üzere 3 kategoride yapıldı. 18 yaş ve altı 12.5 kilometrelik parkurda 18 yaş üstü 25 kilometrelik parkurda bayanlar ise 12,5 kilometrelik parkurlarda ter döktü. Yarışta 1’inci gelen sporculara bin 500 TL, 2’nci gelen sporculara bin TL, 3’üncü gelen sporculara ise 750 TL para ödülü verildi.

Öte yandan, yarışa 18 yaş altı erkek sporcu kategorisinde katılan bir sporcu, direksiyon hakimiyetini kaybedip izleyenlerin arasına daldı. Yapılan yarışta, 12 sporcu yaptıkları kaza sonucu çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralanan sporcular içinde 8 tanesi Şanlıurfalı, 4 tanesinin ise il dışından katılanlardan oluştuğu öğrenildi.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Yapılan yarışmada dereceye girenler sporcular ödüllerini tören ile aldı. 18 yaş üstü erkek kategorisinde 1’inci Recep Ünal, 2’nci Gökhan Uzuntaş, 3’üncü ise Bayram Eroğlu oldu.
18 altı erkek kategorisinde 1’inci Emre Us, 2’nci Oğuzhan Ermiş, 3’üncü ise Oğuzhan Tiryaki oldu. Bayanlar kategorisinde 1’inci Simge Ekici, 2’nci Kumsal Ulu, 3’üncü ise Jale Türk oldu.


Cihan

Editör: TE Bilisim