Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Yeni sezon hazırlıkları için dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanan Galatasaray'da sağlık kontrollerine bugün de devam edildi.

Gerçekleştirilen bir dizi sağlık kontrolünün ardından sarı kırmızılı futbolculardan Yasin Öztekin ve Sinan Gümüş basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Teknik direktör Jan Olde Riekerink ile yola devam edecek olmaları hakkında konuşan Yasin Öztekin şunları söyledi:

"Riekerink geçen sene son 3 ayda bizimle beraber çalıştı. Sona doğru da iyiydik. Takım olarak daha iyi olmaya başladık ve kupayı aldık. Hocamızla iyi zaman geçirdik, iyi çalıştık. Bu sene de inşallah onun için iyi bir sezon olur. Hem bizim için hem onun için... Hayırlısı olsun."

Geçen sezon Riekerink'in göreve geldiği dönemde sakat olduğunu hatırlatan Sinan Gümüş, "Hoca bana çok yardımcı oldu. Her gün benimle iletişime girdi. Sonunda da gördüğünüz gibi benim açımda da onun açısından da iyi geçti. Kupayı da aldık." dedi.

Sinan Gümüş'ün genç yaşına rağmen Türkiye'nin en iyi kanat oyuncularından biri olduğunu söyleyen Yasin Öztekin ise yaptığı açıklamada, "Sinan ilk geldiği sezon fazla şans bulamadı ama geçen sene iyi maçlar çıkardı. Bu sene de daha iyi olacağına inanıyorum. İnşallah iyi olup hem Galatasaray'a hem de Türkiye Milli Takımı'na faydalı olur." ifadelerini kullandı.

Yasin Öztekin, gelecek sezon Avrupa'da oynayamayacak olmalarının kendilerine ligde bir avantaj sağlayıp sağlamayacağı yönündeki soruya ise "Bu sene 3 kupayı da almak istiyoruz. Geçen sezon sadece 1 kupayla yetindik. O yüzden bu sene iyi çalışıp 3 kupaya da adayız. Galatasaray zaten her zaman şampiyonluğa oynuyor. Tabii ki Avrupa'ya gidemiyoruz ama bu sene şampiyon olup seneye gitmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum." diye cevap verdi.

Geçen sezon yaşadığı sakatlıktan sağlık ekibinin çabalarıyla kurtulduğunu söyleyen genç oyuncu Sinan Gümüş, "Şu an kendimi iyi hissediyorum. İyi çalıştım. Sakatlık açısından hiçbir problem yok. Sağlık ekibine de buradan teşekkür etmek istiyorum. 3 ay boyunca bana her gün çok yardımcı oldular. İnşallah bu sezon ve sonraki sezonlarda böyle bir sakatlık yaşamam ve bu sene benim için iyi geçer." dedi.

Almanya Milli Takımı ile EURO2016 Fransa'da mücadele eden Lukas Podolski ile iyi bir arkadaşlığı olan Sinan Gümüş, Alman yıldıza her maçtan önce mesaj atarak şans dilediğini söyledi. Gümüş, Almanya'nın bu akşam çeyrek finalde İtalya ile oynayacağı maçı kazanarak yarı finale çıkacağını düşündüğünü de sözlerine ekledi.

SAĞLIK KONTROLÜNE 9 FUTBOLCU KATILDI

Öte yandan Ulus'taki Liv Hospital'da sabah saatlerinde gerçekleştirilen sağlık kontrollerine Yasin Öztekin ve Sinan Gümüş ile birlikte futbolcular Bruma, Olcan Adın, Koray Günter, Lionel Carole, Cenk Gönen ile genç oyunculardan Berk İsmail Ünsal ve kaleci Alperen Uysal katıldı.
Cihan

Editör: TE Bilisim