Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
Suriye' lilerin TC vatandaşı olması, gündeme bayram ya da seyran olmamasına rağmen bomba gibi düştü.
Başta Cumhurbaşkanı olmak üzere yetkili ağızlardan verilen bu beyanlara tepkiler çığ gibi büyüyor. Asıl bu konuda referandum yapılması gerekirken; hep koltuk elde etme endeksli tartışmalar ile demokratik bir hak olan referandum konusu, yıllarca sulandırılarak kullanılmıştır.
Suriyelileri vatandaşlığa çok isteyenler, önce Suriye'li gençleri damat veya gelin yapsınlar. Samimiyetlerini oradan görelim.
Öyle ucuz Ensar Muhacirin edebiyatı ile, insanları kandırmanın bir anlamı yoktur. Bu samimiyet testini, yönetimdekiler önce kendileri yapmalıdır.
Ucuz şovlar, gizli taahhütler ve oldu bittiler ile patlamaya hazır sorunları kucaģımıza bırakmaya hiç kimsenin hakkı yoktur.
Pakistan, İslam ülkesi olmasına rağmen, bu yollla terörist üreten gòçmen kamplarına sahip olmaya devam ederken; Hindistan budist yönetimi ile uzaya gidiyor.
Müslümanlık vurgusu ve istismarı, iyi yönetim kararları alınmadiğında; bu örnekte olduğu gibi felaketlere davetiye çıkarmaktır. AKP, önce kendi mensupları üzerinden gelin ve damatlar edinerek, zaten kolayca o gençleri ülke vatandaşı yapar ve diğer kesimlere örnek olur, ne dersiniz?


(Haberalp)

Editör: TE Bilisim