GÜNCEL

TÜRKMENELİ'NDEN ÜLKÜ OCAKLARI'NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın Genel Başkan Olcay Kılavuz önderliğinde Türkmeneli’ne gönderdiği gıda ve insani yardım malzemeleri için Türkmeneli'nden teşekkür ziyareti geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla Ülkü Ocakları öncülüğünde yürütülen Türkmeneli yardım kampanyası kapsamında Türkmeneli'ne 20 tır gıda ve insani yardım malzemeleri götürüldü. Ülkü Ocakları Genel Baikanı Olcay Kılavuz'da tırlarla birlikte Türkmeneli'ne gitmişti.

Ülkücülerin Türkmen kardeşlerine sahip çıkmasına karşılık Türkmen Milliyetçi Hareketi Genel Başkanı Hüsamettin Türkmen ve beraberindeki heyet Ülkü Ocakları Genel Merkezi’ni ziyaret ederek, Genel Başkan Olcay Kılavuz’a teşekkürlerini sundu.

Genel Başkan Olcay Kılavuz bey ile istişarelerde bulunan Hüsamettin Türkmen, “Miliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bey’in talimatları doğrultusunda Ülkü Ocakları tarafından organize edilen bu yardım kampanyası için Ülkücü – Milliyetçi harekete minnettarız. 20 tır dolusu yardım malzemesi Türkmeneli’nde bize yardım eden kimse yok mu? diye inim inim inleyenlerin yanında, sofralarında bir kuru ekmek dahi olmayan öksüz ve yetimlerin kursağındadır. “ dedi