İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi... İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi...
İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Yenikapı’da polisleri taşıyan İETT otobüsünün üst geçide çarpması sonucu meydana gelen olayda yaralanan polisleri ziyaret etti. Çalışkan bir polisin durumunun ağır olduğunu kaydetti. Olayda şu ana kadar 16 kişinin yaralandığı belirlendi.

Patyama sonucu yaralanan polis ve zabıta görevlileri çeşitli hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olduğu belirtilen bin polis ve zabıta memuru Samatya’daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Samatya’daki yaralı emniyet mensuplarının komiser Kamuran Barutcu, polis memurları Salih Aslanergün, Ümit Coşkun, Mustafa Aksoy, Ahmet Aysel, Sefa Canbaz, Yunus Beyhan, Muhammed Mirsad Arıcı, Muhammet Raşit Ünlü, Faruk Koşun, Şeyhmuz Yürek ile İlyas Özışık isimli bir vatandaşın olduğu belirtildi.

Aynı hastanedeki yaralı zabıta memurlarının da Bahadır Yılmaz, Mesut Tahmaz ve Ferhat Durna olduğu kaydedildi.

Polis memuru Salih Aslanergün ve zabıta Ferhat Durna’nın durumlarının ağır olduğu belirtildi.

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, hastanede yaralıları ziyaret etti. Hastane çıkışında kısa açıklama yapan Çalışkan, “Otobüsün doğalgaz sistemiyle ilgili bir şey. Arkadaşlar ilgileniyor. Bir arkadaşımızda biraz sıkıntı var. Diğerleri hafif yaralı.” dedi.

Editör: TE Bilisim