Sadettin Tantan’dan tarihi uyarı! Sadettin Tantan’dan tarihi uyarı!
Adana'nın Kozan ilçesinde bir mini marketin darabasını demir makası ile kesmeye çalışan kar maskeli 2 kişi, levye ile kapıyı iki saat uğraş ile açamayınca görülmeleri üzerine olay yerinden kaçtı.

Kozan Tufanapaşa Mahallesi Fehmi Özel Türkya Caddesi üzerinden bulunan iş yerinin yanında bulunan bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından hırsızlık girişimi saniye saniye görüntülendi. Gece saat 03.00 sıralarında Tufanpaşa Mahallesi Fehmi Özel Türkay Caddesi üzerindeki Beyhan Küçük'e ait mini markete gelen kar maskeli 3 kişi, iş yerinin etrafında yaptıkları çalışma sonrasında ve etrafta kimsenin olamayışında faydalanarak iş yerinin darabasını demir makasla kesmeye çalıştılar. Darabayı kesen şahıslar, yine belli bir süre bekledikten sonra iş yerinin kapısını levye ile açmaya çalıştılar. Yaklaşık 2 saat uğraşan hırsızlar, cadde üzerinden geçen araçları fark edince zaman zaman ara verip, araçlar geçtikten sonra tekrar işlerine devam ettiler. İki saat uğraşan acemi hırsızlar, bu sırada cadde üzerinde gazete dağıtıcısını fark edince olay yerinden kaçtı.

Gazete dağıtıcısı, gazete bırakmak için geldiği marketin darabasının açık ve kilidin kırık olduğunu görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, parmak izi çalışması ile zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

İşyeri sahibi Beyhan Küçük, yaklaşık yedi ay öncede iş yerinin hırsızlar tarafından soyulmaya çalışıldığını, Fakat yine o zamanda hırsızların iş yerine o zamanda giremedikleri kaydetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Editör: TE Bilisim