Ankara dün oldukça hareketli bir gece geçirdi. Kimliği belirsiz kişilerce Adalet Bakanlığı’na el bombalı, AK Parti Genel Merkezi’ne ise lav silahlı saldırı düzenlendi. AK Parti’ye düzenlenen saldırının zanlısı ise emniyet görevlileri tarafından belirlendi.

Saldırılar sonrası polis her iki binada da kısa sürede inceleme başlattı. Polisin yaptığı titiz çalışmalarda, AK Parti'ye yapılan saldırıyla ilgili bir zanlının eşkâli belirlendi.

Zanlının 35 yaşlarında, 1.75 boylarında, zayıf yapılı, seyrek saçlı olduğu, üzerinde koyu pantolon, kapüşonlu siyah mont bulunduğu belirtildi. Zanlının Söğütözü'ndeki ağaçlıklı alandan Anadolu Bulvarı'na doğru kaçtığı belirlendi.

Dün akşam Ankara'da hareketli saatler yaşandı. Adalet Bakanlığı ve AK Parti Genel Merkezi'ne eş zamanlı bombalı saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Başbakanlık Merkez Binası'nın yanında bulunan Adalet Bakanlığı'nın ziyaretçi girişine 2 adet el bombası attı.

AK PARTİ'YE ROKET

Diğer saldırı ise AK Parti Genel Merkezi'ne yönelikti. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler, Balgat'taki AK Parti Genel Merkezi'ne lav silahıyla saldırıda bulundu.

Türk vatandaşlarına Avrupa yok! Üç ülke vize başvurularını kapattı Türk vatandaşlarına Avrupa yok! Üç ülke vize başvurularını kapattı

Saat 20.45'te gerçekleştirilen saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, binanın 7. katına isabet eden eden patlayıcı bazı camların kırılmasına neden oldu.

Editör: TE Bilisim