GÜNCEL

AKP'DEN Mİ ADAY OLACAK ? SİNAN OĞAN'DAN AÇIKLAMA !

Cumhuriyet Gazetesinin haberine göre Sinan Oğan'ın AKP'den aday olacağı bildirilmişti. Sinan Oğan Sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamada "Bugünler kendi ülküdaşlarını değil, düşmanı, rakipleri hedef alma günüdür. Ben size ve sizin gibilere rağmen bu seçimde de partim MHP'nin başarısı için çalışacağım. Siz de öyle yapın..."dedi. İşte o açıklama;



MHP'de 4 yıl milletvekilliği yaptım, o kadar araştırma önergesi verdim, meclis konuşması yaptım, ulusal basında gündem olan yüzlerce faaliyetimiz oldu. 

Hatta Musul baskınını önceden haber verdiğimiz için Amerika'dan, Ermenistan'a kadar dünyanın bir çok gazeteleri bile haber yaptı ama Ortadoğu Gazetesi bu faaliyetlerimize yer vermedi. 

Musul baskınını bile haber yapmadı. 

Vekillik bitti maşallah Ortadoğu Gazetesinin başka bir işi kalmamış gibi, her gün bizi yazıyor.

Bugün de yine yazmışlar. Buradan o arkadaşlara sesleniyorum. 

Sizin pek oy derdiniz yok galiba. Önümüz seçim, işinize gücünüze bakın. Seçimlere kadar size cevap vermeyeceğim boşuna uğraşmayın. 

Memleket bir ölüm kalım savaşı veriyor. 

Bizim memleketimiz için, partimiz için endişelerimiz var ve her ülkücü gibi biz de bunu dile getiriyoruz ki, daha iyi olalım, daha güçlü olalım. Memlekette o kadar düşman var. Bırakın düşman üretmeyi, fitne üretmeyi. 

Bugünler kendi ülküdaşlarını değil, düşmanı, rakipleri hedef alma günüdür. Ben size ve sizin gibilere rağmen bu seçimde de partim MHP'nin başarısı için çalışacağım. Siz de öyle yapın...