90 yılı Kerkük için yaşayan adam... 90 yılı Kerkük için yaşayan adam...
Antalya'nın Alanya ilçesinde, kamuya ait yerde kesilmek istendiği iddia edilen ağaç için belediye zabıta ekipleri ile taksiciler izin vermedi.

Saray Mahallesi Sugözü Caddesi Vergi Dairesi karşısında bulunan taksi durağının yan tarafına ev yapmak isteyen M.T.'nin taksi durağının yanında bulunan kamuya ait ağacı kesmek istediği iddiası üzerine, Alanya Belediyesi zabıta ekipleri bölgeye geldi. Zabıta ekipleri ağacın kesilmesine izin vermedi. Taksi durağında bulunan şöforler, ağacın yıllardan beri kendilerine gölge yaptığını belirterek kesilmesini istemedi. 30 yıllık taksici Mehmet Ali Sümbül de buraya yapılmak istenen binaya karşı olmadıklarını, ancak yıllardır gölge yapan ve altında çay içtikleri ağacın kesilmesini istemediklerini ifade etti.

Bunun için Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne başvurduklarını belirten Sümbül, "Eğer ağaç budanacaksa bunun için sadece Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün yapmasına izin vereceğiz. Kamuya ait ve yıllarca altında nefes aldığımız bu ağacın kesilmesine izin vermeyeceğiz." dedi.


Editör: TE Bilisim