Bahçeli teşkilatlara operasyon yapacak...

Yerel seçimler sonrasında bazı yayın organlarında "Bahçeli operasyona başlayacak" şeklinde haberler çıkmıştı.

MHP Genel Merkezi'nden bu türden haberlere ilk tepki geldi.

Bahçeli yönetimindeki MHP'nin görüşlerini yansıtmasıyla bilinen EtikHaber "özel haber"le duyurdu:

"MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hedeflerin çok gerisinde kalan teşkilatlarla ilgili kapatma veya fesih konusunda kararlı ve tavizsizdir"

"Arzulanan sonuçların çok gerisine düşen, oyların azalmasına mani olamayan ve değişik partilere oy kaymasını engelleyemeyen il ve ilçe teşkilatlarının ya kapatılacağı ya da feshedileceği kesin bir dille ifade edildi."

"MHP ayak bağı olabilecek hiçbir olumsuzluğu sineye çekmeyecek, gereğini yapacak."

Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..

Etikhaber'in söz konusu haberinden bir çok teşkilatın kapatılacağı anlaşılırken "şimdilik" isim olarak sadece İstanbul zikridildi:

"En başta İstanbul ve ilçeleri gündeme alınmıştır."

İşte etikhaber'de yayımlanan haberden öne çıkan kısımlar:

"Özellikle seçimlerde MHP’li kimliğini kullanarak başka partilerin lehine faaliyet gösterenleri, en başta CHP’nin nam ve hesabına çalışarak bir kısım büyükşehirleri sabote eden kötü niyetlileri deşifre etmek maksadıyla yoğun bir mesai harcanmaktadır. Ayrıca bu konuda gazete ilanlarıyla sorumluların ve emellerinin açıklanacağı belirtilmektedir."

"arzulanan sonuçların çok gerisine düşen, oyların azalmasına mani olamayan ve değişik partilere oy kaymasını engelleyemeyen il ve ilçe teşkilatlarının ya kapatılacağı ya da feshedileceği kesin bir dille ifade edilmiştir".

"Bahçeli siyasi çalışmalarda başarısızlık gösteren, görevini layıkıyla ifa edemeyen, boş bahanelerle zaman israf eden, parti disiplin ve ilkelerine riayet etmeyen kim olursa olsun gerekli ve önleyici önlemleri eksiksiz alacak"

"MHP ayak bağı olabilecek hiçbir olumsuzluğu sineye çekmeyecek."

Editör: TE Bilisim