Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
 MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin Kocaeli İl Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Bahçeli'yi gişelerde kalabalık bir şekilde bekleyen partililer karşıladı. Aracından inen Bahçeli, partililerle tek tek selamlaştı. Bahçeli ve partililer, daha sonra iftar programının yapılacağı alana geçti. Bahçeli ve beraberindeki protokol masasındaki yerlerini aldıktan sonra, Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. İftar programının ardından Bahçeli partililere seslendi. 

"10 TEMMUZ BİZİM İÇİN AMAÇ VE ANLAMINI YİTİRMİŞTİR"

24 Haziran’da Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin, 19 Haziran’da muhaliflerin yaptığı kurultayda alınan kararlarla birlikte Tüzük değişikliklerini ihtiyati tedbir kararıyla askıya aldığını hatırlatan Bahçeli, konuşmasına şöyle devam etti: "Böylelikle korsan kurultay tüm sonuçları itibariyle kızaktadır, beklemeye alınmıştır. Yüksek Seçim Kurulu’na yapılan itirazlar da sonuçsuz kalmıştır. Oyunun önemli bir bölümü adaletin tecellisiyle çok şükür bozulmuştur. Bu şartlar altında; 10 Temmuz’da planladığımız 6. Olağanüstü Büyük Kurultayımızın gerçekleşmesi, genel başkan ve genel merkez organlarının seçiminin ifası hukuken imkansızdır. 10 Temmuz bizim için amaç ve anlamını yitirmiştir. Artık önümüze bakacağız, oyalanmayacağız, Türkiye’nin temel ve hassasiyet dolu gündemine odaklanacağız ve de 18 Mart 2018’de olağan büyük kurultayımızı kardeşlik ve ülküdaşlık hukuku içinde yapacağız."


"TERÖR ÖRGÜTLERİ TÜRKİYE’Yİ MESKEN TUTTU"

Ülke olarak içten bir bayramlaşmaya çok ihtiyaç olduğunu söyleyen Bahçeli, "Bayrama gelesiye kadar çok net söylemek istiyorum ki, milletçe ızdıraplı, sancılı ve dramatik günler geçirdik. Ramazan ayı süresince; hepiniz gördünüz, hepiniz ibretle izlediniz. Ülkemiz kanlı terör döngüsünün içine hapsedildi. Teröristler Ramazan’ı da kana buladılar. Bir saldırının yarasını sararken, bir diğerinin acısıyla kanadık, kavrulduk. Maalesef terör örgütleri Türkiye’yi mesken tuttular. Kimi zaman kurşun, kimi zaman da bombayla insanlarımıza kast ettiler." ifadelerini kullandı. 

Geçtiğimiz günlerde Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen terör saldırısına da değinen Bahçeli, şunları söyledi: "28 Haziran’da, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör dehşeti hepimizi derinden üzdü. Bu hunhar saldırıda 19’u yabancı ülke vatandaşı olmak üzere 43 kişi hayatını kaybetti. 239 kişi yaralandı, bunlardan 94’nün de tedavisi halen sürmektedir. İstanbul Atatürk Havalimanı’nda son nefeslerini veren kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, milletimize ve ailelerine başsağlığı diliyorum. Ülkemizi ziyaretleri esnasında teröre kurban giden yabancı ülke vatandaşlarının aile ve ülkelerine taziyelerimi sunuyorum."
Editör: TE Bilisim