BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, mübarek ramazan ayının hemen arkasından yeni bir bayrama daha kavuşmanın buruk ve hüzünlü de olsa heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Bereket, huzur ve rahmet ayı olan ramazanın şiddet yanlılarının ağır tahrikleri ve insanlık dışı terör saldırılarıyla kundaklandığını, milli birlik ve kardeşlikten rahatsız olan mihrakların bütün imkanlarıyla provokasyonlarını sahnelediğini ifade eden Bahçeli, oruca saygısı olmayan, Allah korkusu taşımayan, insan sevgisiyle hiçbir bağlantısı bulunmayan canilerin ramazan günlerinde acı üstüne acı yaşattıklarını vurguladı.

Türkiye’nin illeri, ilçeleri, havalimanları, tren garları, otobüs durakları, en işlek cadde ve meydanlarının belirli aralıklarla bombalandığını, Türkiye'nin varlığının suikast ve infaz timlerinin hücumunda olduğunu belirten Bahçeli, şöyle devam etti:

"Muhatap kaldığımız zincirleme felaketlerin suç ortakları bir yanda eli kanlı teröristler, diğer yanda terörizmi tarihi emelleri doğrultusunda zalimce kullanan dost görünümlü düşman ülkelerdir. Türkiye’nin dirliğine ve gelecek umutlarına musallat olan iç ve dış karanlık odakların ayıpları ve ayak oyunları artık gizlenemeyecek ölçüde açıktadır. İstiklalimize kara çalma amacında olan çevreler kışkırtıp silahlandırdıkları terör örgütleri vasıtasıyla Türk milleti üzerinde kirli ve kanlı hesaplarını gerçekleştirmenin arayışındadır. İşin doğrusu ve gerçeği şudur. Terörizm ülkemize adeta savaş açmıştır. Bu nedenle her zamankinden fazla birlik ve dayanışmaya ihtiyacımız vardır. Aziz milletimiz sağlam iradesini ve sarsılmaz sağduyusunu muhafaza ettiği sürece milli ve manevi temellerimizi yıkmayı projelendiren hainler ve husumet yuvaları başarıya ulaşamayacaklardır."

Editör: TE Bilisim