Türk vatandaşlarına Avrupa yok! Üç ülke vize başvurularını kapattı Türk vatandaşlarına Avrupa yok! Üç ülke vize başvurularını kapattı
 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonları sırasında göz altına alınan ve daha sonra mahkemece serbest bırakılan Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar hakkında şok iddialar basına yansımaya başladı.

BAYRAKTAR İLE CEMAAT GÖRÜŞMESİ

Eski Bakan Erdoğan Bayraktar istifa ettikten hemen sonra Başbakan Erdoğan'ı topra tutmuş ve Başbakan'ı istifaya çağırmıştı. Çağrının hemen ardından, Bayraktar ile ilgili şok iddialar basına yansımıştı.

Bir çok gazete ve basın kuruluşu, Erdoğan Bayraktar ile cemaatin gizli görüşmesini manşelerine taşımış, operasyonlardan hemen 1 gün sonra Bayraktar ile cemaat büyükleri bir otelde bir araya gelerek anlaşma yaptıkları ileri sürülmüştü.

GÖRÜŞMENİN DETAYLARI NELERDİ?

Bayraktar'ın isifasının hemen ardından gazetelerin yayınladığı gizli görüşmenin detayları bilinmiyordu. Cemaate yakın olduğu iddia edillen bir kişi, görüşme ile ilgili ilginç iddialar ortaya attı.

Görüşmede Erdoğan Bayraktar, oğlunun serbes bırakılmasını talep ettiği iddia edildi. Cemaatin ise Bayraktar'dan istifa etmesini ve Erdoğan aleyhine açıklamalar yapmasını istediği iddia edildi.

BAYRAKTAR İLE İLGİLİ DİĞER BİR DETAY

Öte yandan istifanın hemen ardından, Operasyonların en çok konuşulan gazetecisi olan Mehmet Baransu, Twitter hesabından Bayraktar'ı suçsuz ilan etmişti.

Mehmet Baransu'nun bu hareketi, gizli görüşmeyi ve içeriklerini doğrular nitelikte oldu.

Kaynak: gercekmedya.net

Editör: TE Bilisim