Whatsapp üzerinden vatan savunması! Whatsapp üzerinden vatan savunması!
Muğla’nın Bodrum ilçesi Gümbet Mahallesi'nde bulunan bir restoranın önünde meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Olay, Gümbet kavşağında bulunan restoranların önünde meydana geldi. İddialara göre, iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden başlayan sözlü kavgada silahlar çekildi. Birbirine kurşun yağdıran iki gruptan birinde bulunan restoran sahibi Hasan Turan (30), kaldırıldığı hastenede hayatını kaybetti. Çıkan silahlı çatışmada Tahsin Kaya, Mirdan Kaya, Yaşar Kaya ve Naci Turan isimli 4 kişi yaralanarak, Bodrum Devlet Hastanesi ve civarda bulunan özel hastanelere kaldırıldı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, iki grup arasında çıkan sözlü tartışmada bir anda silahların çekildiği ve ortalığın kan gölüne döndü. Yaşanan çatışma anında olay yerinde bulunan birkaç kişinin de iki grubun arasında kalarak büyük panik yaşadığı ifade edildi. Ölen ve yaralanan kişilerin yakınları hastanelere akın ederken, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim