İtiraf ediyorum meğerse kürtmüşüm! İtiraf ediyorum meğerse kürtmüşüm!
İzmir'de lüks restoranlarda erkek müşterilerle kadınları buluşturarak fuhuş yaptırdığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen 7 kişiden 5'i tutuklandı.

Karşıyaka, Balçova ve Güzelbahçe ilçelerindeki lüks restoranlarda fuhuş amaçlı buluşma geceleri düzenlendiği ihbarı alan Ahlâk Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Eşzamanlı düzenlenen operasyonda, şebekenin elebaşı olduğu ileri sürülen 59 yaşındaki G.G. ile aynı yaştaki Z.E., 57 yaşındaki A.A., 53 yaşındaki E.A., 34 yaşındaki D.R., 33 yaşındaki A.B. ve 31 yaşındaki M.S. gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi. Fuhuş yaptırdığı iddia edilen G.G., A.A., E.A., D.R. ve M.S. tutuklandı, Z.E. ve A.B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ayrıca bu gecelere katılıp para karşılığında cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen 32 kadın ve 144 erkek müşteri ise haklarında işlem yapılarak ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Şebekenin, genellikle maddi durumu iyi olmadığı için fuhuş yapan kadınlarla erkek müşterilerini, "Mutlu gecemizde sizleri de aramızdan görmekten mutluluk duyarız" şifreli cep telefonu mesajıyla biraraya getirdiği saptandı.

Editör: TE Bilisim