GÜNDEM

Bunun adı diplomatik rezalet

MHP milletvekili adayı Ümit Özdağ, Almanya'daki sözde soykırımı tanıma girişimine tepki göstererek, "Soykırım suçunu icat eden bir milletin temsilcilerinin, Türkiye'yi soykırımla suçlaması, kelimenin tam anlamı ile bir diplomatik rezalettir" dedi.Bunun adı diplomatik rezalet


İN­SAN DE­Rİ­SİN­DEN ABA­JUR

Öz­dağ, Ber­lin'in bir soy­kı­rı­mın ta­sar­lan­dı­ğı ve uy­gu­lan­ma­sı em­ri­nin ve­ril­di­ği baş­kent ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek, "Bu­ra­da 6 mil­yo­nu­na ya­kın Ya­hu­di­’nin ya­nın­da Çin­ge­ne­ler, akıl has­ta­la­rı, ge­ne­tik ra­hat­sız­lık­la­rı olan in­san­lar gaz oda­la­rı­na gö­tü­rül­dü ve kat­le­dil­di. Saç­la­rı, al­tın diş­le­ri bi­le sö­kül­dü. Hat­ta bir top­la­ma kam­pı ko­mu­ta­nı, vü­cu­du­na döv­me yap­tı­ran Ya­hu­di­le­rin de­ri­le­ri­nin döv­me­li yer­le­ri­ni vü­cu­dun­dan sök­tü­re­rek, in­san der­sin­den aba­jür yap­tı­rıp evi­nin otur­ma oda­sı­na koy­du" dedi.

YÜZ KA­RA­SI AL­MAN TA­Rİ­Hİ 

Öz­dağ, "Al­man­la­rın 1933-1945 ara­sın­da­ki ta­ri­hi tam bir yüz ka­ra­sı­dır. Şim­di Al­man­ya­’nın kal­kıp Tür­ki­ye­’ye hak­sız­ca ve ah­lak­sız­ca ders ver­me­ye ça­lış­ma­sı, bir te­ca­vüz­cü ka­ti­lin iyi ah­lak der­ne­ği kur­ma­sı­na ben­zer. Hiç cid­di­ye alı­na­cak bir ya­nı yok­tur. Al­man­ya bu adı­mı atar­ken, Al­man­ya­’da ya­şa­yan mil­yon­lar­ca Tür­k’­e de ha­ka­ret et­ti­ği­ni ha­tır­la­ma­lı­dır. Türk va­tan­daş­la­rı ve Türk kö­ken­li Al­man va­tan­daş­la­rı, Al­man si­ya­si par­ti­le­ri­ne ge­re­ken der­si her an ve­re­bi­le­cek ko­num­da­dı­r” di­ye ko­nuş­tu.