TRT Belgesel  den skandal TRT Belgesel den skandal
Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Bursa İl Koordinatörlüğü ve Kalite Birliği Derneği tarafından “Kalite Şehrinde, Kaliteli Geceler” etkinliği kapsamında aynı günde 3 ayrı etkinlik düzenlendi.

    Toplumsal fayda sağlamak ve sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmek amacıyla bu tür organizasyonlar yaptıklarını anlatan TSE Bursa Bölge Koordinatörü ve Kalite Birliği Derneği Başkanı Mustafa Karaman, kişisel gelişim, mesleki bilgilendirme ve sektörler arasında kaynaşma sağladıklarını ifade etti.

    Karaman, “Kaliteyi hayat tarzı olarak benimseyen ve kaliteli yaşamı felsefe haline getiren herkese teşekkür ediyoruz. Günün bu saatinde böyle bir organizasyon gerçekleştirmiş bulunmaktayız. TSE ve Kalite Birliği, sanayi kuruluşlarına katma değer sağlıyor. Bizler bu tür eğitimleri mesai saatleri dahilinde yaparak verimi düşürmek istemiyoruz.” dedi.

    Etkinlik kapsamında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü Öğretim Üyesi ve Prof. Dr. Erkan Işığıçok tarafından yöneticilere Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (BTSO) 'Üçüncü Göz İstatistik Eğitimi' verildi. Eğitimde, Bilecik Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Bayram Kaya ve Bursa Bakkallar Odası Başkanı Muhammed Nuri Örs de hazır bulundu.

    Programın bir diğer etkinliği ise Keles’teki Kıranışıklar köyünde gerçekleşti. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Tayar, “Hijyen, Beslenme ve Yaşam Kalitesi” konusunda köyün veli ve öğrencilerini bilgilendirdi.

Editör: TE Bilisim